| MiSSyoUNow a întrebat:

Stiu ca o sa vi se pare ciudat, dar nu am mai fost la petreceri sau prin cluburi pana acum. Sunt mai mult genul de fata devreme acasa, cuminte. Acum trebuie neaparat sa merg la banchetul de final de clasa a 8a... Si dilema mea : nu prea stiu sa dansez! Ati putea sa imi dati linkuri cu dansuri pe diferite genuri de melodii? Multumesc anticipat! :*

20 răspunsuri:
| valentingb a răspuns:

"Stiu ca o sa vi se pare ciudat" De ce să mi se pară ciudat? Foarte bine, la 14 ani nu ai ce căuta în club. Roagă o colegă să te învețe, e greu să înveți doar privind.

| MiSSyoUNow explică (pentru valentingb):

In ziua de azi e ciudat daca nu mergi in fiecare sambata si vineri seara sa bantui prin cluburi pana la 4-5 dimineata!winking

| valentingb a răspuns (pentru MiSSyoUNow):

La ce vârstă? Oricum, știu că sunt ciudat happy acum am dovada.

Ce dovada?

Nu merg in cluburi. laughing

Fiecare face ce ii place si cum ii place! De ce crezi ca nu m-am stresat sa merg in cluburi sau chestii de genu, pentru ca imi place asa cum sunt! Nu te schimba doar pentru ca vor altii! Degeaba te duci in club si stai pe margine, si nu te distrezi.

Ma bucur sa vad ca mai exista oameni cu capul pe umeri.

| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună!
Nu e nevoie să te stresezi înainte de a avea banchetul. Este o ocazie perfectă să îţi depăşeşti propriile tale aşteptări. Când vezi că, colegii tăi merg să danseze, ridică-te de la masă şi urmează-i. Relaxează-te şi mişcă-te exact ca ei. Împrumută câte o mişcare de la fiecare şi totul va ieşi bine. Oricum, fiind mulţi nu va observa nimeni dacă ştii să dansezi bine sau nu.
Simte-te liberă ca pasărea cerului şi lasă-te purtată de muzică.
Aşteptăm să ne spui cum a fost. Distracţie plăcută şi o seară frumoasă!

| iDizzySmile a răspuns:

Eu zic sa abordezi stilul reggeton in caz ca vei avea nevoie, iar in rest nu sunt video-uri specifice, trebuie sa te misti liber sa te simti bine.

| MiSSyoUNow explică (pentru iDizzySmile):

Mersi de sfat! La ce te referi mai exact cand spui de stilul reggeton? big grin

| iDizzySmile a răspuns (pentru MiSSyoUNow):

Still spaniol gen Daddy Yankee, in care iti misti soldurile pe ritm happy

| MiSSyoUNow explică (pentru iDizzySmile):

Mersi mult de tot! happy

| iDizzySmile a răspuns (pentru MiSSyoUNow):

Cu multa placere, distractie placuta^^.

| Andr33a123 a răspuns:

Poti sa iei si lectii de dans

| MiSSyoUNow explică (pentru Andr33a123):

Dar eu nu vreau vals sau din astea. eu vreau dans de club, petreceri.