| ionutzz1994 a întrebat:

Stiu ca va suna ciudat, poate unii dintre voi vor rade, dar eu am sentimentul ca am destinul unui om care va ajunge departe.Momentan m-am tot gandit sa dau la facultatea de teatru,deorece am impresia ca voi ajunge un actor cunoscut,dar sunt multe piedici in drum,de care ma tot impiedic si ma razgandesc, deoarece multi ma sfatuiesc ca nu merita, ca nu e bine platita meseria etc.Sunt singurul care are sentimentul asta, sau ni se intampla fiecaruia in parte?laughing.Si credeti ca ar merita sa fac facultatea de teatru? Multumesc

Răspuns Câştigător
| polly_3126 a răspuns:

Nu esti singura eu de exemplu am sentimentu ca sunt o persoana anume aparte care o sa aiba un viitor interesant si eu din intamplare sunt pasionata de teatru si de muzica (total ca voce n-am dar ureche da) eu te sfatuiesc sa urmezi aceasta cale pentru ca merita din plin e frumos sa ai o slujba care sati placa eu asta vreau sa fac indiferent cine o sa-mi zica ce ...intradevar sunt multe piedici dar asa e cand iti place ceva te sfatuiesc din toata inima

4 răspunsuri:
| ThePoet a răspuns:

Ni se intampla la majoritatea asa ceva. Vezi ca esti bun in ceea ce faci, normal ca te simti in stare sa ajungi departe si crezi in tine. Se numeste optimism.

| Aesir a răspuns:

Eu iti recomand din suflet sa iti asculti intuitia interioara si sa dai la facultatea de teatru daca asta simti.Si nu... nu e ciudat, e un lucru foarte bun ca stii ce iti doresti. Nu iti urez bafta pentru ca nu cred in ea si nici in ghinion. Multa rabdare si perseverenta sa ai pe viitorwinking

| hunterpainting a răspuns:

Fa ce-ti place.
piedicile s-au inventat ca sa treaca actorii buni de ele.
alora care te sfatuiesc ca nu merita zi-le ca viata e prea scurta ca sa faci ce vor altii

| iulia91 a răspuns:

Nu tine cont de parerile altora, pentru ca vei ajunge sa regreti mai tarziu (proprie experienta). Daca este sau nu bine platita meseria, depinde doar de tine si de talentul tau. Pentru a reusi in viata, trebuie, in primul rand, sa-ti placa ceea ce faci. Daca exista pasiune si, bineinteles, perseverenta, cu siguranta ca-si vor face aparitia si beneficiile materiale happy Daca vrei la UNATC, vezi ca admiterea este foarte grea. Cunosc o tipa care a incercat 2 ani la rand si inca nua intrat, acum incearca din nou. Pregateste-te din timp, pune-ti portofoliul la punct, si asigura-te ca ai inclinatie catre asa ceva (nu de alta, dar de ce sa arunci cu banii aiurea?) Mi se pare ca ofera si meditatii pe parcursul anului, dar sunt foarte costisitoare.