| Fallen Angel a întrebat:

Stiu, sunt perfect constienta ca am mai pus aceasta intrebare dar am avut nenorocul sa nu primesc nici un raspuns.
Deci aceasta intrebare e adresata in special celor care au cont pe MissBimbo.com. Am indeplnit toate sarcinile de la Goals cu exceptia uneia, nu inteleg ce imi cere: "CREATE a new outfit. You can do this in "Dress up" found on the menu at the top. You should have at least two (2) outfits afterwards." Prima propozitie stiu sa o traduc, mi-e foarte clara dar nu stiu ce imi cere in a doua. Am incercat si cu google translate dar nu pot sa imi dau seama ce trebuie sa fac. Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine macar putin. Multumesc!

2 răspunsuri:
| medex3 a răspuns:

Puteţi face acest lucru în "Dress up" găsite în meniul din partea de sus. Ar trebui să aveţi cel puţin două utilaje ulterior. II faci un nou outfit in Dress up.Acolo gasesti tot ce iti trebuiehappy

fundita?

| Fallen Angel explică:

@deeax3, stiu unde trebuie sa merg dar nu stiu la ce se refera cand zice "2 utilaje ulterior" Am incercat sa fac altele de mii de ori dar nu ma trece la nivelul 2 pentru ca nu e facuta corect si n stiu cum sa o fac. Daca poti sa imi explici raman datoare tongue