| Rachelyna a întrebat:

Studenta fiind, am nevoie de ceva bani in plus si ma gandeam ca as putea incerca site-ul neobux.com iar pentru ca nu am incredere deplina in acel site, ma gandeam sa imi fac un card nou, si sa pun banii proveniti de acolo pe el. As vrea sa stiu daca ati incercat acest site si daca chiar se pot face bani (nu conteaza suma) si m-ar mai interesa si daca se poate face un card nou fara sa pun bani pe el.

Multumesc happy

12 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

Stai linistit ca nu faci mare avere din cacaturi din astea de site-uri.
Daca vrei iti vand un ghid(merge garantat) faci cam 10 euro pe zi(timp de lucru: 2 ore), 15$ paypal, iti ofer toate informatiile tot ce vrei sa te convingi.

| anonim_4396 a răspuns (pentru unknownn):

Pai daca ar merge nu ai mai avea nevoie de 15$winking.l-ai da gratuit altora care au nevoiewinking

| unknownn a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai eu m-am chinuit sa-l scriu degeaba? Zi mersi ca nu cer mai mult, ca tu recuperezi banii aia in 2 zile.15$ ti se pare mult? De ce l-as da gratis?

| oAnonim a răspuns (pentru anonim_4396):

Guidurile astea.PDF (e-bookuri) care faci bani SE VAND, deoarece cel care il vinde primeste 15$ intr-o secunda, nu mai lucreaza 2 ore(timpul de lucru)sa stranga 10 euro. Si cea mai buna metoda sa faci bani faci si 100$ intr-o ora, este prin e-whoring, daca stii sa folosesti metoda.

| oAnonim a răspuns (pentru anonim_4396):

Guidurile astea.PDF (e-bookuri) care faci bani SE VAND, deoarece cel care il vinde primeste 15$ intr-o secunda, nu mai lucreaza 2 ore(timpul de lucru)sa stranga 10 euro. Si cea mai buna metoda sa faci bani faci si 100$ intr-o ora,este prin e-whoring,daca stii sa folosesti metoda.
Iar tu,ca fata(stundenta) iti pot da un site unde daca ai webcam bineinteles, vei primi bani sa pacalesti strainii ca te vei "dezbraca" daca te platesc, le ceri si 50$,ei tii da, iar pe urma ii ignori, simplu pentru o fata sa faca bani pe net!

| unknownn a răspuns (pentru oAnonim):

A da? Si atunci ia da o explicatie de ce se vand in exemplare limitate?

| oAnonim a răspuns (pentru unknownn):

Nu cred ca are nevoie de e-bookul tau ca sa faca bani, daca o duce mintea, face 15$ intr-un minut, mofos.com fa-ti cont acolo fato si daca ai web primesti 5$/minut doar ca sa vorbesti cu un strain, e greu.

Fara suparare...dar mai sunt dinastia care vand ghiduri de facut bani o gramada!

| unknownn a răspuns (pentru anonim_4396):

Si ce vrei sa zici cu asta? Ca nu m-am prins.

Toti garanteaza ca, ghidul lor v-a aduce profituri, bla bla bla... fara suparare!winking

| Rachelyna explică:

@LBSTK, mersi pentru recomandare, dar poate mai multe detalii m-ar ajuta. Pe ce se bazeaza ghidul oferit de tine?
@Alex_Antonio_1994, din pacate nu a tenteaza metodele derivate de la videochat pentru ca am o reputatie destul de serioasa si nu ma atrasge deloc aceasta ideea. Inteleg ca este banoasa, dar, nah, parca mi-e cumva sa imi patez imaginea pe care am construit-o pana acum. Eventual sa vorbesc cu straini legate de alte domenii.

| unknownn a răspuns (pentru Rachelyna):

Se bazeaza pe upload.