Draga John-nicholas sparks
Elevul Dima dintr-a saptea
Academia Vampirilor
Cartea Mironei-Cella Serghi
Dama cu camelii-Alexandre Dumas
Panza de paianjen-Cella Serghi
Amurg, luna noua, eclipsa si zori de zi de stephenie meyer
Dragoste la prima vedere - Nicholas Sparks
AMANTUL DOAMNEI CHATTERLEY-D.H. Lawrence
Harry Potter 1, 2, 3,4,5,6,7
cismigiu & comp.-grigore bajenaru
Invitatie la vals - Mihail Drumes
Sunt unele din cele mai frumoase
sau Fetita celei de a sasea luni.sunt 4 carti si ...sunt cartile mele de suflet inca de mica le tot citesc si nu ma satur
Petre Tutea - Intre Dumnezeu si neamul meu
Mircea Eliade - Biblioteca maharajahului
Buna!
ITi sugerez:
1. Ciresarii [in special volumele 2 si 4]
2. Jurnalele Vampirilor [le poti lua impreuna cu revista "bravo" la doar 12 lei; in jur de 20 si ceva apare ce-l de-al 2-lea volum]
3. Jane Eyre
Sper ca te-am ajutat! LEctura placuta!
Cartile din Twillight Saga sunt grozave. Sper ca o sa iti placa Vacanta placuta >
O scrisoare pierduta, Popa Tanda, Baltagul astea sunt cartile pe care profa de romana ni le-a dat si a zis ca o sa ne ajute foarte mult la liceu.
- 10 negrii mititei- agatha christie
- Elevul Dima dintr'a 7-a - mihail drumes
- Omul invizibil - Herbert George Wells
- O scrisoare pierduta- Ion Luca Caragiale
- Ivanhoe- Walter Scott
- Testamentul incasului- Karl May
- Chirita- Ion Luca Caragiale
Micutele mincinoase vol 1 si 2 de Sara Shepard... Poate gasesti la diverta din orice mall... In fine eu mai am putin si termin vol 1 iar dupa ce il citesc pe al doilea vreau sa vad si filmul
In primul rand, trebuie sa citesti Baltagul de M. Sadoveanu, deoarece este unul dintre cele mai importante texte pe care ti le cere.
Hey...eu am terminat cls a8a si la lecturi suplimentare am avut de citit urmatoarele carti: Enigma Otiliei(un roman grozav),Testamentul incasului,Ultima noapte de dragoste,intaia noapte de razboi,Singur pe lume, Morometii, Baltagul...
Cieste-le, pentru ca o sa iti fie folositoare pe cls a8a si chiar si pe cls a9a.
Pussi:*
Stai stai asa! e vara bucurate de ea ca o sa primesti alta peste luni intregi... asa ca lasa cartea si distreazate!
Pai eu in vacanta trecuta am citit Hector Malot - Singur pe lume care m'a impresionat foarte mult din cate am citit
vacanta placuta
funda
Uite cateva fantasy supermega faine > twillight (si restul de serie); Jertfa si continuarea Tinutul Fierului; Evermore (daca esti mai romantica) si seria nemuritorii care trebuie sa apara, Micutele mincinoase ( trebuie sa citresti si 2 e super); Jurnalele Vampirilor ( suntt 7 volume); Academia vampirilor ( asta e mai inspaimantator) si " Ultimul cantec (e mai trist). Sper sati placa, eu tot in a7a sunt si le ador...nu as putea trai fara cartile astea. Succes, si spor la citit! Funda?!?
Eu am terminat de citit Elevul Dima dint-a saptea...si m-a impresionar destul de mult
Alte sugestii ar mai fi:
- De veghe in lanul de secara-J.D Salinger
-Lumina de august-Wiliam Faulkner
-Veronika se hotaraste sa moara-Paulo Coelho
-Maitreyi-Mircea Eliade
-La tiganci-Mircea Eliade
-Ciuleandra-Liviu Rebreanu
-Curajul de a fi tu insuti-Jacques Salome
-Zece negri mititei-Agatha Christie
Sper ca te-am ajutat
anonim_4396 întreabă: