| Bernoullie a întrebat:

Sunt cls a 8a si peste o luna am banchetul. As vrea sa-mi cumpar niste pantofi cu toc de 10-15 cm, dar parintii nici nu vor sa auda toc mai mare de 5 cm. Voi cat de mare ati avut tocul la pantofii de banchet din cls a 8a?

16 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Eu mi-am luat de 12 cm pentru banchet. Dar eu sunt obisnuita cu mersul pe tocuri, poate parintilor tai le este frica sa nu cazi sau alt ceva, dar daca nu ai probeleme cu echilibrul pem tocuri atunci nu vad de ce sa nu ai pantofii care ii vrei.

| Bacteriuță a răspuns:

Intrebarea mea e daca tu stii sa mergi pe tocuri mai mari de 10 cm. daca stii, te tii bine si nu te dor picioarele dupa jumatate de ora-o ora, felicitarile mele.
si eu sunt in a 8a, la noi nu se stie daca facem sau nu banchet [probleme cu diriga si colegii], dar daca facem nici nu ma gandesc sa port sandale sau pantofi cu toc mai mare de 5 cm. Am purtat intr-o zi niste sandale cu toc de vreo 8 cm timp de mai putin de o ora si ma dureau genunchii ingrozitor dupa ce le-am dat jos.
eu nu iti recomand sa porti pantofi cu tocul cat vrei tu. iti recomand doar daca stii sa mergi pe ei si daca rezisti.
eu propun sa incerci mai degraba ceva cu talpa ortopedica.

| BRG a răspuns:

Sărut mîna ai arăta splendid pe tocuri de 15 cm, dar totuși sînt prea înalți pentru tine, părinții tăi au dreptate, pe lîngă faptul că acele tocuri de 15 îți distrug picioarele, obosești și coloana vertebrală, și gîndește te cît de comozi vorfi, sigur vei vrea să dansezi nu? Iar dacă ai toc mare de 10-15 cm picioarele te vor durea groaznic, și în loc să dansezi și să te distrezi vei sta doar la masă eventual cu picioarele scioase din pantofi, și nu vei ști cum să faci să-ți treacă durerea, și dacă picioarele tale vor fi umflate de durere, nici nu m ai intră în pantofi, și să nu m ai vorbim dacă-ți fac răni (te bat pantofii), bășici sau bătături la degete sau pe tălpi, adio distractie, vei vrea să ajungi foarte repede acasă, să stai cu picioarele în apă caldă.Și să nu m ai vorbim cum ajungi acasdă cu pantofii în mînă, singura soluție ar fi dacă port tocuri de 10-15 cm, să stea prietenul tău sub masă ți cînd te descalți, el să ti masaeze picioarele. Distractie plăcută la banchet, poate pui o poză cu pantofii cei noi, așteptă m să ne povestești cum ai rezistat în ei.

| SomethingNew a răspuns:

Si eu am banchetul anul asta. Si vreau pantofi cu toc pana in 10 cm. Ai grija pentru ca va fi destul de obositor sa dansezi toata noaptea cu pantofi de 10-15 cm.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru SomethingNew):

Stai linistit /ă, mă cheamă sa i fac masajlaughing,

| ๓єllเครtคг a răspuns:

Eu am terminat banchetul de cls 4 si am purtat de 8 cm! M-am simtit bine si inca mai port acele sandale. Le-am luat azi in picioare nu vad care ar fi problema! Eu cred totusi ca pentru. varsta ta ar trebui sa porti de max. 10 cm sau mai putin, deoarece nu este chisr indicat! Nici chiar de 5 cm cum vor ai tai pentru ca este clasa 8a, frate! Daca nu gasesti cu toc mai potrivit, incearca ortopedic eu de-asla am avut si m-am simtit bine! Si oricum m-au laudat toti! Trebuie doar sa alegi ceea ce-ti vine bine si cum te simti tu mai bine! Nici chiar de 5 cm dar nici sa te impiedici sa-ti spargi fata pe tocuri de 15! Nu exageram aici!

| Oana_4575 a răspuns:

Pai si eu trebuie sa imi iau pantofi pentru banchetul de a 8-a ...nici pe mine nu ma lasa cu toc mai mare de 5... dar am probat unii de 10 si nici nu pot sa merg pe ei

| milckey16 a răspuns:

10 cm e ok, intr-a 8-a incepi a porti tocuri mai marii si mna unele fete dintr-a 7-a au tocuri de 15

| Nicoleta_1732 a răspuns:

Crinutsa nu trebuie neaparat sa ai tocul mare stiu cum e.dar daca ai tocul mare o sa ai si durere de picioare eu l-am avut pana in 5 cm dar am avut cu platforma! eu am fost comoda restul fetelor mancau durere de picioare fi tu inteligenta:*>big grin

| Tiffanny a răspuns:

De 10-15 cm?
De 10 cm mai merge, dar nu de 15.
Tu stii ca din cauza tocurilor iti apar varicele?
Te sfatuiesc sa nu porti pantofi cu toc asa de devreme!
De 10 cm e destul!happy

| Daniela_3224 a răspuns:

Eu am avut toc de 10 cm dar conteaza si inaltimea ta.Eu am 1.65. Si spune-le alor tai ca daca toate colegele tale care sunt mai inalte ca tine or sa aiba toc mare tu nu poti sa te duci cu 5 cm. La mine a mers anul trecut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna si eu am banchet. Imi plac pantofii cu tocuri, dar sa fim seriosi 10-15 cm dar nu vrei sa dansezi, nu vrei sa te distrezi? Eu maxim 5 cm. Funda?

| Patrunjel123 a răspuns:

Buna Crinutsa. Eu sunt acum cls a 9a. Tin minte atunci cand am avut eu banchetul am avut niste pantofi gen http://www.google.ro/......tp?/imgres si m-am simtit foarte bine. Cam toate fetele au venit cu toc mare, asa ca stai linistita, nu vei fi singura.Stii zicala aceea "Arati bine, te simti bine".Cu parintii nu a fost nici o problema, ca doar eu ma duc la banchet nu ei. Mult succes!

| ROXANICA99 a răspuns:

Eu zic sa porti ce iti doresti deoarece este seara ta si poti sa faci exact ce vrei tu

| rbdvivi a răspuns:

Buna si eu am peste mai putin de o luna banchetul.pantofii inca nu mi-am cumparat dar sincer la toc mai mic de 12 cm nici nu ma gandesc.Acum sa fim sinceri, va fi o mare diferenta intre tine si restul colegelor pentru ca majoritatea vor avea toc mare, iar daca esti scunda cu atat mai mult iti trebuie un toc inalt.Iar in legatura cu parintii tai, ei bine e seara ta nu a lorwinking. Eu am 1, 74 si sincer port numai tocuri de 10.

| tea12345 a răspuns:

Eu am avut banchetul si am avut toc de 10 cm.adica nu vad de ce sa nu te lase sa porti! ca doar e numai o seara nu porti in fiecare zi.si in plus.tocurile de cinci centimetri de abia se te ridica de la pamant.adica is foarte mici! sau alta idee ce o pueai face ca o trecut banchetullaughing.sa iti iei pantofi cu toc de 5 sau opinci si sa iti mai iei unii de 10 cm si sa te incalti numai acolo cu eilaughing era o idee bunaoh go on