| DanutzzaMaria99 a întrebat:

Sunt impreuna cu cum baiat de 3 luni si el vrea sa facem french dar eu nu ma pricep la asta. Ne-am sarutat pana acum dar doar pe buze nu si cu limba. Nu vreau sa ma fac de ras in fata lui. El a mai fost si cu alte fete inaintea mea si se pricepe la asta dar eu nu am mai avut nici un prieten. Ce sa fac? Funda si voot!

6 răspunsuri:
| Octavian003 a răspuns:

Lasa-te condusa de el si o sa te invete cum se face. Va veti bucura amandoi de rezultat, o sa va placa si o sa va simtiti mai bine si mai apropiati impreuna.

| BiuL a răspuns:

Ce sa faci? Sa te relaxezi. e vorba doar de un sarut! Nu se da examen la asa ceva si fiecare om saruta in felul sau asa ca relaxeaza-te si. exerseazawinking stii vorba aia "repetitia e mama invataturii" pe bune, nu-i mare lucru si nu exista un fel bun sau rau de a face chestia asta, ia-o incete, ia-te dupa el si lasa emotiile, nu o sa te faci de ras, nu ai cum.

| emi1998 a răspuns:

Încearcă sa ii explici ca iți e frica sa nu te faci de ras, doar nu o fi tâmpit sa i se pare ceva ieșit din comun

| introduaicinumele a răspuns:

Aste-s chestii intime pe care doar tu si el ar trebui sa le stiti. fa ce crezi tu ca e mai bine, si ce daca te faci de ras? Crezi ca daca nu stii sa saruti in felul ala el nu te va mai place?

Bafta!

| axel112 a răspuns:

Lasate purtata de val

| Smiiiley a răspuns:

...deci el te-a anunţat din timp că în curând o să faceţi french ca să ai timp să te pregăteşti? Ce penibil rolling on the floor)