anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

happy Buna.
Sunt in alta tara si aici se incepe scoala pe 28 august ( na, ca nu e ca la noi sa inveti de dimineata pana seara laughing ) Merg intr-o scoala noua, si ma cam tem sa nu fac o impresie buna, sa nu gasesc prieteni etc. big grin. Voi ce mi-ati recomanda? Credeti ca o sa ma descurc? big grin ( sunt ft timida si... e cam greu) Mersi love struck

Răspuns Câştigător
| Munchkin a răspuns:

Mai mult ca sigur ai să te descurci big grin Nu trebuie să îţi fie teamă, aşa e la început, până te acomodezi puţin cu mediul şi cu colegii. Dacă te abordează cineva, să nu eviţi persoana respectivă şi să încerci să ajuţi când ai ocazia. Baftă :*

11 răspunsuri:
| meyryi a răspuns:

Buna.hey capul sus! nimeni nu s-a nascut invatat si cu prieteni langa el.stai linistita ca sigur vei gasi pe cineva care va sta langa tine, asa ca nu-ti fa griji. pup

| AvalohAlyn a răspuns:

Dar cate ore inveti?

| miha_3376 a răspuns:

Stai linistita. o sa fie totul okay!:d

| Criiss16 a răspuns:

Stai linistita. O sa fie bine.Stii.si eu sunt intr-o alta tara.Aici scoala incepe in 16 septembrie si.si eu merg la o scoala noua! Si eu sunt ff timidahee hee. Dar stai linistita. o sa fie bine.happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cel mai simplu: fii tu însuți! Nu încerca să impresionezi pe nimeni și la fel, nu te lăsa impresionată de ceilalti prea ușor. Mare grijă și la anturaj! De curios, despre ce țară este vorba și în ce clasă ai trecut?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar in ce tara esti tu? criss incepe pe 16 septembrie pentru ca scoala se termina pe 20 iunie si intra la liceu, dar tu cand ai terminat scoala in vara, pe 15 mai?

| albastrel a răspuns:

Buna.fii tu insuti si sigur va fi binewinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Zazu
avem mai multe vacante love struck

Stefan
| Stefan a răspuns:

Unde, in ce tara incepe scoala pe 28 august? Ai incredere in tine si totul va decurge normal.Mult succes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ahaaaaa! m-am prins, mai multe vacante?! da nu stiu de ce trebuie sa te mai duci la scoala! eu daca as fi ca tine nu m-as mai duce!

| maryana5 a răspuns:

Mai multe vacante pe an? surprise Mai putine ore? surprise
zi-mi adresa si vin sa-ti fiu colega de clasawinking big grin