| Anila a întrebat:

Sunt intr-o situatie foarte nasoala. Imi place de un baiat dar nu stiu daca ma place si el. Sunt putin confuza pentru ca atunci cand sunt prin preajma lui nu stiu daca se uita la mine sau la prietena mea.Totusi se uita prea insistent, sta pe langa noi (noi nu am facut inca cunostiinta cu el), trece cu rolele pe langa noi etc.in fine cred ca place pe una dintre noi. Va rog, un sfat. Cum sa fac sa aflu pe cine place? Va rog...multumesc! happy

Răspuns Câştigător
| xCatastrophe a răspuns:

Buna,pai incearca sa afli cat mai multe despre el,in cazul in care sti,fa cumva sa te bagi in seama cu el,vb cu el,gasind diferite pretexte,fa rost de id-ul lui de mess sau nr de tel.iar in cazul in care le ai vb cu el si incetul cu incetul poate va fi ceva intre voi...fa-te vazuta de el,nu sta in umbra,priveste-l,zambeste-i,cauta sa fi cat mai aproape de el, incearca sa il cuceresti, fi natural sau El da semne ca ar avea aceleasi sentimente? nu stiu cred totusi ca sunt anumite reactii pe care nu le poti reprima daca si el e aproape aceeasi lungime de unde da-i un "sut" ca sa fiti intr-adevar. spune-i daca nu in fata printr-un mesaj(dar sa nu zici la sf daca si u simti la fel da bip sau msj sau un tlf ca poate pers respectiva nu vede la timp mesajul) poate cand va ve-ti vedea fata in fata iti va raspunde cu aceleasi sentiment sau te va ignora vei stii atunci ce simte. sau sta poti afla printr-un singur mod filtreaza ca el vorbeste ca el intreaba-l ceva uite messengerul ar fi o solutie sa ii zpoi ca il plac inormal ca si hainele fac parte din cuceririle baietilor ingrijestete fii cool s proaspata in fiecare zi nu-i da mare atentie asa el niciodata nu o sa avea curaj sati vb despre asta mult noroc. App ar trebui mutat la alta categorie"Dragoste si Sex" sorry
Acest sfaturi le-am vazut la altii la tot felul de acet tip de intrebare asa ca incearca nu pierzi nimic daca ii spui nu cred ca va rade de tine daca e catusi de putin Baiat serios sau haimana dar sa stii ca dragostea cu forta nu merge.winking
Succes >big grin

0 răspunsuri: