Buna ... bun venit pe TPU.
trebuie sa dai cat mai multe raspunsuri ca oamenii sa te voteze (folositor, amuzant, etc.etc.)si prin voturile acelea tu acumulezi puncte sau daca tu pui o intrebare si multora le place intrebarea ta. iti pot da o nota ex. 10 si asa tot acumulezi puncte
sper ca te-am ajutat.
bafta in continuare!
funda ? sau macar vot . terog
Buna.>!
Ca sa faci puncte trebuie sa obtii funde, fundele le obtin pe un raspuns bun la o anumita intrebare si voturi ( inteligent, folositor etc. ) asta te ajuta.
Bun venit in comunitatea TPU!
Buna! Poti face multe puncte pe TPU daca ajuti cu raspunsuri pe altii si sunt folositoare, iar funda primesti daca ei considera ca cel mai bun raspuns dat si folositor este al tau Succes :*
Trebuie sa raspunzi la intrebari, poti primi puncte si pentru fundite, si pentru vizite, pentru cat de folositor a fost raspunsul si chiar si pentru intrebarile puse de tine, gl
Raspunzi la cat mai multe intrebari, frumos si corect, iar primind funda sau vot faci puncte
Pai daca te intereseaza de problemele altora faci repede puncte, dar daca nu, mai greu.
Daca raspunzi primul primesti 50 p
Daca raspunzi al doilea 40 p(si tot asa pana la al 5-lea)
Daca cel care a postat intrebarea la care tu ai raspuns, considera ca raspunsul tau e cel mai bun, primesti funda care este de 100p
Mai poti face puncte si prin voturi (inteligent, folositor) acestea avand valoarea de 1 p, iar celelalte (nefolositor, stupid si amuzant )
avand valoarea de 0 p
Sper ca te-am ajutat
numai bine!
1. Primesti mai putine puncte daca raspunzi la o intrebare;
2.Primesti mai multe puncte daca ai primit fundita(cand primesti o funda inseamna ca raspunsul tau a fost considerat de catre autorul intrebarii corect; a da o funda inseamna ca tu ai decis ca raspunsul respectiv este corect, iar autorul sau merita funda).
Sper ca te-am ajutat!
Raspunzi la intrebari cat mai inteligent sau folositor. Poti primi funda(adica raspunsul cel mai bun, catigator). si voturi
si eu sunt de cateva zile
bafta
Raspunde primul la cat mai multe intrebari, raspunde cu cap ca sa primesti funda si cam atat, din cate stiu eu.
Singurul mod de a face puncte, ulterior multe, e sa dai cate raspunsuri poti, cat mai muuuuuuuuuuulte!
Si bineinteles trebuie sa fie si bune pentru a primi fundita.
Un pont: Uita-te la intrebarile fara raspuns si raspunde tu primul, astfel o sa primesti 50 de puncte pentru fiecare raspuns.
alexf întreabă:
Rizer întreabă:
Nadia_2113 întreabă: