Buna
Pai hai sa o luam logic.
Daca iti permiti sa ai un incubator, si daca gaseai oua pentru el, inseamna ca iti permiti sa platesti curentul consumat.ok?
Incearca totusi sa cauti oua pentru clocit, si uite asa o sa ai proprii tai puiuti.
Nu cred ca vei gasi un donator sa iti umple curtea cu oratanii..asa ca, mai bine ai cumpara 10 puiuti si asa vei ajunge sa ai gaini/oua/puiiti pe viitor.
Hai sa zicem prin absurd ca iti va dona cineva un pui/doi.dar mai mult...nu cred..sunt la curte si stiu cat de greu se cresc pasarile, mai bine cresti porci decat pasari.
O zi frumoasa sa ai
Un pui doi ca doar nu vreau sa-mi umplu curtea din donatii asta-i clar.am cautat oua numai ca acum toata lumea cumpara gaini din ferme pentru carne sau oua.da si treaba cu porcii e adevarata.eu am intreabat ca intrebarea moarte nu are
Cine ti-ar da gratis cand viata este asa de scumpa? Ma indoiesc sa iti faca cineva asemenea donatie.
Ei degeaba nu am intreabat eu. ceva stiu eu ca altfel nu intrebam.acum depinde eu una am dat si voi mai da si gratis mai ales cand am de unde
andreiboss31 întreabă:
anonim_4396 întreabă: