Incearca sa nu pari prea disperata. Daca lasi disperarea sa te cuprinda, vei sfarsi prin a agasa oamenii si te vei face si mai putin placuta.Incearca sa te porti natural, sa fii tu insati! Cat despre prietena ta... din vina ta sau a ei v-ati certat? Daca a fost vina ta, incearca sa iti calci pe orgoliu si cerei scuze. Daca a fost vina ei, dar crede ca tu esti de vina, incearca sa vorbesti cu ea si sa ii spui ca ati gresit amandoua si spune-i ca iti ceri scuze daca isi cere si ea. Uneori trebuie sa ne mai calcam orgoliul in picioare(trebuie sa ne asiguram inainte ca se merita sa facem asta).
Mai incearca o data! Ii poti spune ca nu vei mai repeta greseala (pana la urma greselile nu se iarta, se indreapta). Spune-i ca vrei o sansa pentru a-ti indrepta greseala. Apropo: Castorul are dreptate! Incearca sa zambesti si sa stai prin preajma celorlalti.Trebuie sa existe macar o persoana din toata clasa(in afara de prietena cu care te-ai certat) cu care sa te intelegi cat de cat bine. Incerca sa stai cu persoana aia!
Inseamna ca ceva s-a intamplat.
Dacan esti singura poate fi numai din 2 motive:unul pentru ca tu ai vrut sa fii lasa-ta in pace si doi ca s-au suparat pe tine
Poate ar trebui sa-ti ceri scuze, chiar daca nu esti vinovata, asa o sa te ierte prietena ta.
Daca nu, nu dispera. Un prieten bun se presupune ca te iarta si pentru cele mai groaznice lucruri...deci...
A, ai zis mai jos ca a fost vina ta si nu vrea sa se impace cu tine.
Schimba foaia.
Du-te la ea si zii ca vrei sa vorbiti intre 4 ochi si incearca sa-i spui ceva in gen ca nu vei mai forta prietena voastra, ca daca ea nu vrea sa mai fiti prietene nu mai ai ce face. Poti sa faci eventual o faza siropoasa, s-ar putea sa ajute(acum depinde daca vrei sa te cobori chiar asa). Zii"Hai sa uitam trecutul, ce zici? Daca o sa traiesti asa cu supararea o sa-ti fie mai rau."
Sau ceva in gen...
Scuze nu cred ca mai are rost sa-ti ceri, ca ea tocmai asta face, face pe dura, vrea sa vada cum te milogesti de ea...Nu-i lasa totusi ocazia asta.
Vei gasi cu cine sta de vorba.
Doar zambeste, spune si tu o gluma doua, trebuie sa te bage in seama macar o persoana.
Iar daca nu...Incearca sa te resemnezi cu gandul ca vei sta singura maine.
Crede-ma, la cate mi s-au intamplat mie in ultimele luni, eu sunt mai singura decat tine!
Dar am invatat sa trec peste, mi-am acceptat greselile, niste greseli enorme si sunt inca surprisa ca prietena cea mai buna nu m-a parasit.
Prin urmare, o sa inveti ceva din experienta asta poate. Dar ramane sa-ti dai seama tu ce vei invata din asta.
Scuza-ma cu filozofia, nu stiu ce-i cu mine in ultima vreme.
Incearca sa ai tot timpu un zambet pe fata si sa stai in preajma celorlalti. Zambesti si razi mult. De obicei cand cineva e bine dispus, acest lucru e molipsitor, iar ceilalti vor devenii si ei mai veseli sau vor vrea sa stie de ce esti tu vesela
Pai incearca sa ceri scuze celor carora le-ai gresit, incearca sa fii cat mai draguta, roarga`ti prietena sa iti mai dea o sansa, oricat de rau i-ai fi gresit, daca sunteti prietene atat de bune, te va ierta:X
Sper ca te-am ajutat cu ceva
Ai putea sa iti ceri scuze de la ea daca iai gresit cu ceva si sa le spui buna tuturor colegilor sa vorbesti cu toti sa gasesti subiecte comune de discutie sa ai ceva interesant. sa zambesti mereu sa faci o impreasie buna si sa nu arati niciodata ca un prieten este mai presus decat altul sai intrebi despre ei
Ai putea sa ii ceri iertare, sa te cobori la un nivel mai mic, dar nici chiar asa de mic incat sa te pui in genunchi. Si eu trec prin asta, m-am certat cu cea mai buna prietena a mea pentru ca ea a inceput sa stea toata ziua cu o alta colega de clasa care ii sugera sa faca numai prostii si acum nu prea stiu ce sa fac. In cazul meu probabil ca nu e o prietena adevarata. Dar oricum poti incerca sa-i ceri scuze, ca doar prietenii adevarati se iarta. Sper ca nu te-am plictisit cu raspunsul meu :-D