| lSarcastiquel a întrebat:

Bună, sunt TERESA FIDALGO, azi împlinesc 27 de ani de când am murit. Dacă nu trimiţi acest sms la alte 20 de persoane o să dorm cu tine mereu şi dacă nu crezi du-te pe google şi scrie TERESA FIDALGO, o fată nu a băgat în seamă acest mesaj şi după 20 de zile i-a murit mama. Voi credeti? Ati trimis la altii 20 de oamenii acest mesaj eu la 21-22...

Răspuns Câştigător
| Ionelutzaa a răspuns:

Bună! Asta l-am primit si eu de la cineva... eu nu cred asa ceva prima data m-am speriat si am trimis la 10 persoane. dar daca te increzi in Dumnezeu nu cred ca aceasta persoana vine... este o fantoma trupul ei este ingropat iar sufletul ei este in iad. nu credeti asta
kiss

19 răspunsuri:
| TheExpert01 a răspuns:

Eu l-am primit acum mai mult de 30 de zile si nu l-am trimis si uite acum mama e maorta rolling on the floor) stupid!

| MarianWLF a răspuns:

Daca apare pe la tine spune-i din partea ma sa-si dea doua palmelaughing

| ema1ih a răspuns:

Eu l-am primit acum 2 saptamani si nu l-am trimis la nici o persoana si nu mi s-a intamplat nimic.

Adevarul despre Teresa Fidalgo :
http://www.youtube.com/watch?v=QSkQRO58SbI&feature=plcp :))

| hideaway a răspuns:

Da' ce mama naibii asta împlinește 27 de ani de când a murit de 5 ani?
Fii serioasă. oh go on

suntserios
| suntserios a răspuns:

Asa e viata, oamenii mai mor, boli accidente, batranete nu din cauza mesajelor de pe facebook.

| DarkBlood32 a răspuns:

raised eyebrows
Eu nu am trimis. Tu crezi in toate bazaconiile?

| LanaDelRayFan a răspuns:

Nu l-am trimis fiindca :
1.De unde stie Limba romana?
si
2.Cum poate sa doarma cu atatia oameni deodata?
Chestia asta e o porcarie.Te pune sa trimiti ca sa faca publicitate.

| VladPetcu a răspuns:

Si eu cred in din astea si am trimis la 50 de persoanehappy

| OanaSiCamAtat a răspuns:

Nu am trimis nimanui si mama e foarte bine, noaptea am dormit doar cu visele mele superbe... Deci nu mai credeti in toate prostiile pentru ca pana la urma sunt doar niste bazaconii. Astea au fost inventate de un bou care nu avea treaba si a zis sa sperie copii.

| RozyRozyRozy a răspuns:

Nu.ti pierde 10 minute din viata cu porcaria asta nu este adevarata.

| Rhoselynn a răspuns:

Eu cred ca esti cam dobitoaca sa postezi asa ceva aici...Din cate stiam eu este un site unde se pun intrebari, se dau raspunsuri, oamenii se ajuta intre ei. Tu vii ca sa nu spun eu cine si postezi porcarii ca astea aici. Sa iti fie rusine! Nu trimit mai departe. Ia sa vedem daca mor eu, mama sau cineva de la mine din familie. Si daca doamne fereste se intampla e pura coincidenta. Pe bune? Adica scuze dar chiar nu te inteleg.

| lSarcastiquel explică (pentru Rhoselynn):

L-am postat pe site sa vad ce pareri aveti si voi... puteai sa spui pur si simplu ca NU crezi in astea si gata nu sa faci un tam tam din asta...

| Rhoselynn a răspuns (pentru lSarcastiquel):

Daca vroiai sa aflii opiniile noastre spuneai inainte sa postezi asa ceva: Ce parere aveti despre" ...Nu e vorba ca fac tam tam sau nu, e vorba ca se posteaza bullshituri ca astea pe care e inevitabil sa nu le vedem.

| LUYZZZZA a răspuns:

Nu eu nu am facut asta si nu mi s-a intamplat nimic crede-ma.

| oMuffi a răspuns:

Este o bazaconie, iar unii cad in plasa. Va speriati degeaba thinking Eu am primit si acum 1-2 luni, si mama inca traieste, deci e o porcarie happy.

| paulaflorea a răspuns:

Eu nu am trimis am intrebat-o pe mama mea ca verisoara mea mea trimis masajul pe facebook sia spusca nu sunt numa prostii si inca ei e nasa si a certato