| ada_3462 a întrebat:

sunt un membru nou si poate o sa radeti de mine, dar vreau sa intreb de ce nu apar raspunsurile mele la ceilalti membri la care eu le raspund, sau nu pot vedea eu raspunsul? si mai este ceva toti spun dau fundita cum se da? mersi tuturor celor care raspund si daca o sa invat dau si eu fundita.

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Bine ai venit printre noi, Ada!
Răspunsurile/întrebările noastre nu sunt afişate în timp real. Actualizările de acest gen se fac o dată la 10-15 minute şi toate postările noastre apar pe site cu o mică întârziere. Trebuie să ai puţină răbdare şi vor apărea.

Funda = Cocarda oranj = Răspuns câştigător = 100 de puncte.
Este un fel de "Mulţumesc". În acest fel îi mulţumeşti celui, care te-a ajutat cel mai mult, răspunsul căruia a fost cel mai bun, din punctul tău de vedere.
Când te vei hotărâ, ce răspuns este cel mai bun/folositor (în mod normal ai maxim 5 zile la dispoziţie), va trebui să dai clic pe "Declară răspuns câştigător" în dreapta răspunsului preferat, iar apoi să dai clic pe "OK". E simplu.

Şi mai ceva, dacă după cele 5 zile, pe care le ai la dispoziţie din ziua, în care ai postat întrebarea, nu ai ales câştigătorul, iar cel puţin un răspuns are minim 5 voturi (în total) de "inteligent" şi/sau "folositor", atunci răspunsul câştigător va fi selectat automat de roboţel TPU (în funcţie de numărul de voturi). Însă dacă nici un răspuns n-a strâns cele 5 voturi până în a 5-a zi, atunci vei putea singur să hotărăşti, când şi dacă vrei să premiezi vreun răspuns.

Citeşte şi Întrebările frecvente: http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente! O să găseşti multe răspunsuri şi aici. Succes! Numai bine!

6 răspunsuri:
| Dianaaa1997 a răspuns:

Buna si eu sunt noua si tot asa m-am intrebat de ce nu imi apar raspunsurile laughing cel care pune intrebarea trebuie sa il aprobe, dupa aceea o sa apara. Fundita sincer nu stiu cum se da, nu am avut curiozitatea. :d

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Bine ai venit. Răspunsurile apar cu o oarecare întârziere, tu le poti vedea la Răspunsurile mele.
Funda reprezintă răspunsul câştigător la o întrebare. La întrebarea ta o să primeşti mai multe răspunsuri. Alegi răspunsul pe care-l consideri mai bun şi mai folositor şi dai clic pe funda din dreapta lui şi apoi confirmi. Nu te grăbi, aşteaptă 1-2 zile, ca să primeşti mai multe răspunsuri şi să poţi alege. Pentru a afla mai multe despre TPU citeşte răspunsurile la ÎNTREBĂRI FRECVENTE. Numai bine!

| PinkPanther a răspuns:

Dureaza 10-15 minute pana apar, nu stiu de ce

| ada_3462 explică:

Nu

| ada_3462 explică:

Eu raspund la cineva, dar eu nu vad raspunsul meu postat.

NOname
| NOname a răspuns:

Ada, o să-l vezi peste 10-15 minute, dacă revii la întrebarea respectivă. Toate postările noastre apar cu o mică întârziere. Aşa e la toată lumea.
Numai bine!