| Chu a întrebat:

tatal meu. m. a pus sa intrebare.de ce nu "merge". postul GSPtv? si cum ar putea sa faca sa. l poata avea.ma scuze.sunt noua p aici.si nu stiu sa ma exprim.prea >bine.:"

Răspuns Câştigător
| maryellen91 a răspuns:

Buna!
pai daca esti pe digi sa stii ca si eu sunt si nici mie nu imi "merge" in loc de gsp a intrat digisport1 am vazut ca l-au lasat gratis pentru toate retelele de cablu dar nu stiu...la tara am akta(acum dolce)si l-au bagat exact cand l-au scos de pe digisad cam incurcata treaba dar ziceau ca nu s-au inteles la contract cu cei de la rds&rcs
papa!

7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa intrebati operatoru de cablu tv la care sunteti [noi suntem la rds, acum nici noi nu avem programu respectiv]

| brandiburu a răspuns:

GSPTv este post liber de contract de cateva zile. Asta inseamna ca orice operator de cablu ar trebui sa aiba obligatia sa-l difuzeze (nu intru in detalii).
Pana acum cateva saptamani, GSPTv era difuzat doar in cadrul retelei de televiziune prin cablu RDS insa se pare ca s-au certat de la bani (o poveste mai imbarligata cu RDS vs. Intact din care face parte practic GSPTv).
Teoretic ar trebui sa fie difuzat in orice grila al oricarui operator de televiziune prin cablu. Practic multi inca tergiverseaza si vor da vina pe chestii de genul "a fost prea rapida decizia si nu am apucat sa decidem" (de parca ar fi multe de decis).

Uite ca tocmai am descoperit un articol pe aceasta tema: http://www.gsp.ro/......48379.html

Lectura placuta si vezi ca cei de la GSP au lasat o adresa de e-mail (cauta prin site-ul lor) la care poti scrie daca operatorul tau de televiziune prin cablu nu vrea sa difuzeze GSPTv.

Succes.

| Lio a răspuns:

Gsp se poate prelua din nou numai prin televiziunile prin cablu sau asa ceva, pe gratis, dar in caz ca tv-ul este pe antena va trebuii sa platesti in plus.

| Andra1024 a răspuns:

Depinde de unde ai cablu.La U.P.C. am inteles ca va adauga postul cat de curand.Eu am cablu de la R.D.S. si am si decodor de la ei si am o vreo 94 de programe printre care si GSP.

| mihaeladulcikk a răspuns:

Daca esti in rds de aia nu merge...

| regrets a răspuns:

Se poate uita si pe pc desigur daca ii dai u voiehee hee

| prisoncomro a răspuns:

Postul GSP este gratuit si trebuie transmis de orice retea de cablu. Trebuie contactata societatea de cablu la care platiti abonament si daca nu se rezolva ramane sa-i anuntati pe cei de la gsp pe site-ul lor la contact sau la numerele lor de telefon.