Nu-i da atentie. Nu merita asa "specimene".Nu-ti bate capul cu asa proaste. Asa am patit si eu, pana cand mi-am iesit din pepeni si... nu a iesit prea frumos pentru ea.
Tu nu te-ai saturat de familii numeroase pline de soruri si fratii pe facebook?! Mereu vei fi pe cont propriu sa stii, nu ai pe nimeni, chiar daca crezi ca prietena ta e sincera cu tine! E un continuu proces de barfa de ceva vreme.Nu baga toate "javrele" in seama, nu vei reusi nimic in viata stresandu-te si facandu-ti griji ca lumea te barfeste.Mereu si mereu te va barfii!
Si eu am avut aceeasi problema...stai linistita! ingnora`le, daca ele sunt proaste lasa`le sa fie asa!
La mine, dupa ceva timp dupa ce s`a intamplat le-am tras o mama de bataie de nu s`au vazut si acum stiu de frica mea
Daca sunteti in aceeasi cls sau aveti posibilitatea sa mmergeti impreuna intr-o excursie aranjeazo in timpul noptii ca la gnerala.Bafta,tin cu tine!
Pai cred ca o s-o pun la punct.Pe ea si pe altii.Si nu le-am facut nimic, ba din contra, le vorbeam foarte frumos si chestii de genu si poate am fost luata de proasta sau chiar n-au ce face cu viata lor.Incerc sa nu-i bag in seama, dar cand vad ce aberatii le trec prin minte...
...eu zic să nu *faci* nimic cu *moațele alea ale ei*,chiar dacă se zice că bătaia e ruptă din rai! și asta pentru că aceleași persoane din cartier vor avea motive să povestească mai târziu, despre cât de violentă ești,iar asta o să-i determine pe eventuali curtezani să spună ceva de genul *frate, e frumoasă gagica,nu zic nu,dar nu mă combin cu ea,că cine stie ce i se năzare și-mi trage două bucăți,și s-a dus dracului reputația mea de periculos care eram eu,să mor aici!*; în al doilea rând,draga mea, eu sunt convins că tu ești o domnișoară rafinată,nu?,care atunci când vei ieși cu iubitul tău la o plimbare,nu cred că vei vrea să vezi cum încep să se pitească toți amicii tai, prin scări de blocuri, sau pe după tomberoane!
Da ar fi o idee, dar se zice ca cine nu e vorbit pe la spate nu e un om important, asa ca pentru acele persoane care te barfesc inseamna ca esti ´cineva´pentru ele si de aia te barfesc asa mult