Http://postimage.org/image/poeziliav/ uitete la asta. Tu ai 108 raspunsuri nu fundite..ai o singura funda.
A scuze merci de reclama
iti dau funda frate esti cel mai tare!
Ti-am dat funda dar pozele sunt pe interneet?
Mersi mult.
Am apasat pe butonul de facut poza la ecran.
Am salvat-o in paint in compul meu.
Am intrat pe site asta : http://www.postimage.org/
Am uploadat imaginea si tiam trimis tie linkul...
N-ai pentru ce esti cel mai tare acceptami cererea de prietenie te rog si imi dai id de mess sa vb? plz pl zpl zpl
Http://postimage.org/image/tgl17vf0b/ Uita-te si tu am facut un screen.
Ca sa nu mai fii junior raspunzi la intrebari si faci fundite:D. Funda?
Am 108 funde si sunt junior uitate la profil! Oricum merci cred ca meriti funda
Wow cum ai facut asta? este pe internet?
Ce am facut?
Sa iti spun ceva, inainte de aprobare de admin a avatarului poza de profil apare doar la intrebari. Atat!
Trebuie să mai aștepți câteva ore. Dacă nu apare în maximum 4 ore, îți va apărea și pe profil mâine pe la 12 după-amiază. Deocamdată avatarul este vizibil doar la întrebări.
Trebuie c poza de profil sa fie aprobata de admin.
Ok Dar ieri am pus pozasi azi nu este! Apropo poza asta am vazut-o pe youtube la o gluma daca imi explici tot iti dau funda
Daca tu pui o poza de exemplu cu Justin Bieber gol sau nu stiu ce dracu o mai fi adminul nu ti-o accepta. Cel putin asa cred. Cam ce poza vrei sa pui? Ce-ti spun eu acum nu stiu daca merge. Te duci la Editare Profil si iti alegi poza ta din calculator, apoi dai back si iar pui tot acea poza si iar si iar si iar. Cred ca asa merge. Va dura maxim pana maine, la mine a durat o ora ca sa imi apara pe profil aceasta poza minunata a mea.
Este cu merlin si mi-a accepta si stiu nu trebuie tu sa ma inveti
denysyk întreabă:
anonim_4396 întreabă: