Am stat cu sufletul la gura si am asteptat ca toate sa fie spre bine. Ma bucur ca acum Serban Huidu este in afara pericolului. Sper sa se refaca cat mai repede si sa-l revedem din nou la Cronica. Toate cele bune si cel mai important cu sanatate - atat pentru Serban Huidu cat si pentru toti utilizatorii TPU
Insanatosire grabnica...
Sper sa se faca bine pentru a-si continua emisiunea la " Cronica Carcotasilor "
Eu nu ma prea uit, dar ce vor face fanii lui
Dumnezeu sa ii ajute sa se faca bine.
Sa-i ajute Dumnezeu sa se faca bine si sa revina in sanul familiei si din nou pe ecran, amuzandu-ne ca nimeni altul...
Serbane, iti urez insanatosire grabnica si sa vii sa ne amuzi in continuare. Ce ar face cronica carcotasilor fara tine? Dar noi fara cronica? Suntem alaturi de tnin lupta pentru viata!
Pai in primul rand nu stiu de ce nu este scrisa aceasta afirmatie pe un cont cu numele emisiuni iar in al doilea rand da! imi pare foarte rau de ce s-a intamplat probabil ca a venit timpul fiindca s-a ras(batut joc de rea multi oameni) intr-adevar avea si mai are in el un talent de a face oamenii sa rada chiar aseara m-am uitat la emisiune si am ras foarte mult desi unele secvente erau din emisiuni mai vechi si sper sa nu fie chiar atat de grav accidentul care l-a suferit si sa revina inapoi in emisiune sa ne readuca zambetul pana la urechi...