anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum 30min am instalat un antivirus care toata lumea zicea ca merge bine, ca este excelent. antivirusul mi-a detectat un virus, atunci am apasat pe inlaturati, s-a restartat pc-ul automat si acum cand l-am deschis, nu-mi apare desktopul. adica tot ecranul este negru, si nu mai pot sa umblu pe pc. crying ce sa fac? ca nu stiu sa reinstalez singura windowsul si nu vreau sa dau bani ca sa vina cineva sa-l reinstaleze. scriu intrebarea asta dupa telefon. straight face ce ma fac? urgentttt. straight facestraight face

5 răspunsuri:
| qLoveSmileღ a răspuns:

Yay. Acum merge laughing Ce sperieturaa straight face. Tin minte ca am mai patit asa si a venit cineva sa reinstaleze Windows`u ..Noroc ca acum nu s`a intamplat nimic love struck.laughing

| valentingb a răspuns:

Reinstalezi windowsul. Daca intri asa de pe telefon, poti foarte usor sa citesti un tutorial de instalare al windowsului.Sau poate ai un prieten care nu ia bani.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da ce antivirus ai instalat? Doamne fereste. In fine, probabil ca trebuie reinstalat windows, ca altceva - nu-mi dau seama. Imi pare rau de situatia in care e calculatorul tau.

| qLoveSmileღ a răspuns (pentru anonim_4396):

Am instalat Malwarebytes' Anti-Malware. straight face Toata lumea il recomanda.chatterbox

| EmiiLoveYou a răspuns:

Asa a patit si prietena mea. Nu a putut face nimic si a reinstalat windows...