| BluLăvzIu a întrebat:

Acum ca suntem in pragul Ajunului ma intrebam ce vreti sa va aduca Mos Craciun, ce inseamna pentru voi Craciunul (argumentati) si unde il veti petrece si cu cine. Cel mai Bun raspuns funda si restul Vot!

6 răspunsuri:
| misterioaѕa a răspuns:

Bună
De la Moş Crăciun vreau un singur lucru şi anume:anul viitor să-mi meargă mai bine decât în acest an.
În primul rând Crăciunul semnifică nasterea lui IISUS HRISTOS asta este cel mai important apoi normal este adunarea familiei si primirea cadourilor de la Moş Crăciun.
Îmi petrec Crăciunul în familie.

| SweetSecrets a răspuns:

Cand ma gandesc la Craciun imi vin in minte numai lucruri frumoase ♥ :
*emotia dinaintea despachetarii cadourilorsmug
*mirosul cozonacului proaspat scos din cuptor
*bucuria de a asculta urarile colindatorilor veseli
*distractie la patinoar incercand cat mai multe figuri pe gheatahee hee
Craciunul il petrec cu familia, acasahappy.De la Mosu' nu imi doresc ceva in mod special, am tot ce vreau insa nu ar strica un shopping la mallwinking love struck

| diamar a răspuns:

Craciunul pentru mine inseamna familie,liniste,armonie, bucurie, acea atmosfera specifica sarbatoririi nasterii lui Iisus Hristos.Eu imi petrec Craciunul cu familia mea, acasa, bucurandu-ne de aceasta atmosfera.Cat despre lista, nu te plicitisesc cu ea, fiind destul de lungahappy.

| maria4567 a răspuns:

Pentru mine craciunul ii cea mai frumoasa si magica sarbatoare din an, in niciun caz nu se compara cu pastele. craciunul inseamna sa stai la lumina bradului, sa asculti colinde, sa stai si sa te bucuri de craciun alaturi de familia ta, sa te bucuri de cadourile primite de la cei dragi si in primul si in primul rand sa-i iubesti pe cei dragi.
asta inseamna craciunul pentru mine :X:*:*:*

| BluLăvzIu explică:

Ms tuturor chiar aveam nevoie de ajutor pentru a sti ce gandesc alti oameni despre Craciun Mshappy

| EdgyEmy a răspuns:

Sa vedem...la ce ma gandesc cand zic "Craciun" sau "Craciun Fericit":ma gandesc ca oricat de greu mi-a fost anul' asta nu trebuie tocmai acum de NASTEREA LUI IISUS sa fiu deprimat... ma gandesc la familie, iubire, fericire si la ce-o sa fac in prima zi din 2012.Imi doresc multe de Craciun.chiar daca stiu ca nu voi primi ce-mi doresc, totusi ma gandesc ca sarbatoarea aceasta nu inseamna numai cadouri ci si familie si prieteni.si in principal a darui, nu lucruri scumpe ci doar simple sentimente! Sper ca te-am ajutat.

Întrebări similare