Aaa, tu ai nevoie de una dintre convorbirile pe care l-ai pierdut în timp ce era debifată opţiunea de salvare... Am înţeles. Îmi pare rău, nu se pot recupera, de-aia trebuie lăsată opţiunea aia cu "yes, save all of my messages" bifată, tocmai pentru a evita acest lucru...
Pe mess-ul principal apeşi "Messenger", mergi la "Preferences", apoi pe coloana stângă apeşi "Archive", apoi în partea dreaptă bifezi prima opţiune, "Yes, save all of my messages"... Baftă!
Nu merge deloc pentru ca eu acum ceva timp am dat sa nu mi se salveze convorbirile si acum am nevoie de una dintre ele. ca am incercat asa cum mi-ati zis voi dar nu a mers. si degeaba daca am debifat sa se salveze. si acum caut o metoda prin care sa le recuperez. va rog ajutati-ma
Aaa, tu ai nevoie de una dintre convorbirile pe care l-ai pierdut în timp ce era debifată opţiunea de salvare... Am înţeles. Îmi pare rău, nu se pot recupera, de-aia trebuie lăsată opţiunea aia cu "yes, save all of my messages" bifată, tocmai pentru a evita acest lucru...
Nu ai cum sa le recuperezi. Doar daca persoana cu care ai vorbit, are activat history, poate sa ti le dea.
Sau cauta in my computer - program files - yahoo - messenger, vezi daca gasesti ceva pe acolo
Se poate sa mai gasesti convorbirile (sau cateva dintre ele) pe pagina de yahoo mail la "conversations".
Pebune întreabă:
anonim_4396 întreabă: