| alexandra19961996 a întrebat:

acum ceva timp am facut ceva care sa nu mi se salveze convorbirile de pe mess. dar acum am nevoie de una dintre convorbiri si e urgent. va rog daca stiti cumva ce pot face mi-ati fi d mare ajutor! multumes:*

Răspuns Câştigător
| angel74dm a răspuns:

Aaa, tu ai nevoie de una dintre convorbirile pe care l-ai pierdut în timp ce era debifată opţiunea de salvare... Am înţeles. Îmi pare rău, nu se pot recupera, de-aia trebuie lăsată opţiunea aia cu "yes, save all of my messages" bifată, tocmai pentru a evita acest lucru...

5 răspunsuri:
| angel74dm a răspuns:

Pe mess-ul principal apeşi "Messenger", mergi la "Preferences", apoi pe coloana stângă apeşi "Archive", apoi în partea dreaptă bifezi prima opţiune, "Yes, save all of my messages"... Baftă!

| alexandra19961996 explică (pentru angel74dm):

Nu merge deloc pentru ca eu acum ceva timp am dat sa nu mi se salveze convorbirile si acum am nevoie de una dintre ele. ca am incercat asa cum mi-ati zis voi dar nu a mers. si degeaba daca am debifat sa se salveze. si acum caut o metoda prin care sa le recuperez. va rog ajutati-macrying

| angel74dm a răspuns (pentru alexandra19961996):

Aaa, tu ai nevoie de una dintre convorbirile pe care l-ai pierdut în timp ce era debifată opţiunea de salvare... Am înţeles. Îmi pare rău, nu se pot recupera, de-aia trebuie lăsată opţiunea aia cu "yes, save all of my messages" bifată, tocmai pentru a evita acest lucru...

| TiffanyღBJ a răspuns:

Nu ai cum sa le recuperezi. Doar daca persoana cu care ai vorbit, are activat history, poate sa ti le dea.

Sau cauta in my computer - program files - yahoo - messenger, vezi daca gasesti ceva pe acolo

| AnnaMadleine a răspuns:

Alt+Shift+V cand esti online

| puffyluffymuffy a răspuns:

Se poate sa mai gasesti convorbirile (sau cateva dintre ele) pe pagina de yahoo mail la "conversations".