1. Nu. mi-ar fi prea dor de cei dragi si e destul de greu sa-ti faci alti prieteni
2.In Turcia mi-ar placea sa mergem in luna de miere
Buna.
In primul rand nu as pleca sincer.
Mi-ar placea insa sa merg doar pentru o scurta perioada in Spania sau Elvetia.
Ca si luna de miere, hmm... Grecia?!
Pe tine in ce tara te duce gandul?
Daca eram in Romania. as fi spus grecia. dar deoarece locuiesc in grecia spun japonia. este a doua tara pe care o iubesc.
si in legatura cu grecia cu luna de miere ia cauta pe net santorini. acolo e cel mai fain pentru nunti si luni de miere. si mai ales ca acolo merg toti strainii ca sa vada apusul pentru ca este ceva extraordinar.
https://www.google.gr/......ps?/search
1- In Spania deoarece cunosc limba spaniola foarte bine si mi plac traditiile si obiceiuriile lor .
2. FRANTA, oras = Paris [ Cel mai romantic oras din intregul Glob, Dupa parerea mea :*]
1.In Spania pentru ca este foarte frumos si ca este nr1 la fotbal
2.In Italia este dragut in Roma intotdeauana
1. Eu daca as pleca... as merge ori in Barcelona ori prin India =) - ma fascineaza cultura indiana:d.
2. Franta - Coasta de Azur -
1)Eu daca ar fi sa parasesc Romania pentru tot deauna as pleca in Franta Pentruca as dori sa vizitez marele muzeu si sa privesc frumusetia care ma inconjoara.
2)Eu daca m-as casatori si as pleca in luna de mere as vrea sa plec in Montekarlo.
1)nu pot eu sa-ti spun asta, pentru ca daca m-as muta de tot din ROMANIA, nu eu decid, ci parintii mei, pentru ca, cu ei merg!
2)nu stiu clar in ce tara, dar sigur undeva departe, cu multa liniste si pace, mai exact pe o insula! Eu as alege intre HAWAI, MIAMI sau SPANIA! oriunde cu liniste, pace si cu apa!))
paa!
zahre întreabă:
salut_9259 întreabă: