| Konata a întrebat:

am 2 intrebari:Cine imi da un link cu un film cu rechin in care era un rechin alb care poate inghite o barca intreaga?(nu cred ca e "Falci"). 2. Dati-mi va rog un site cu un concurs in care pot castiga un Nintendo Wii. Funda!+voturiVa rog prieteni!happy

6 răspunsuri:
| armygirl a răspuns:

1.nu imi aduc de aminte
2.nu stiu nici un site dar mai cauta si tu

| Konata explică (pentru armygirl):

Atunci te rog frumos daca nu ma poti ajuta cu nimic, abtine-te de la raspunsuri happy.

| armygirl a răspuns (pentru Konata):

Mai taci?

Pot sa stiu si eu cine te crezi? Ce comentezi asa fara rost, cica ''mai taci''? Te crezi cea mai desteapta de pe site-ul asta? Daca vroaiai sa ma ajuti nu-mi spune-i ''nu stiu nici un iste si mai cauta si tu''. Ori imi dai un raspuns concret ori nu-mi mai dai deloc ai inteles? Nu accept sa-mi raaspunda persoane de genul asta si controleaza-te deoarece nu esti deloc ok. Sper ca ai inteles. Si te-am si rugat frumos deci eu m-am adresat foarte civilizat...

| armygirl a răspuns (pentru Konata):

Asculta,pe mine nu ma impresioneaza deloc ce spui tu, nu tu esti sefa mea, asa ca tine-ti gura!

Dar ti-se pare normal sa-mi raspunzi asa intr-un mod tupeist? Aici nu demonstrezi nimic nimanui. Aici ne ajutam reciproc, si invatam unul pe altul ca sa fim mai buni pe viitor. Daca eu ti-am dat un sfat adica sa nu pui raspunsuri inutile doar de dragul de a le pune si raspunzi ca si cum eu a-si fi colega ta de banca. Controleazate draguta! Eu nu am spus niciodata ca eu sunt sefa ta! Nu asta am vrut ca tu sa intelegi, ba din contra! Si sa stii ca nu-mi tin gura deloc! Eu spun ce gandesc, nu am las calcata in picioare asa doar cu o replica de asta. Ai vazut cam cum se comporta ceilalti? Cu totii ne ajutam intre noi cu raspunsuri eficiente, nu comentam prosteste cu o replica ca sa-i inchidem gura altora.Si in plus eu ti-am vorbit foarte civilizat. Retine! Eu vrea sa te ajut ca pe viitor sa nu mai gresesti, dar daca tu o duci pe a ta, ok. Fa cum vrei tu, si inca un sfat: nu mai cersi funde la orice raspuns deoarece, cel care intreaba oricum trebuie sa dea funda cuiva dar nu neaparat tie. Daca tu dupa un raspuns spui ''funda?'' dai dovada de tupeu si egoism. Cel care intreaba intelege ca tu pretinzi funda pentru raspunsul tau si ca pentru asta i-ai raspuns, nu doar ca sa-l ajuti. Asta a fost un mic sfat happy. Sper ca pe viitor sa te controlezi si sa avansezi cat mai mult. Continua sa ajuti oamenii si ia exemplu de la userii cei mai buni cum ar fi neluL sau Legiuitoarea, de la ei ai multe de invatat, si multi altii. Succes pe viitor! ^_^