| lSarcastiquel a întrebat:

Buna TPU am 3 intrebari:

1.Credeti ca merita sa devii model/fotomodel?

2.Toata lumea imi spune sa ma duc pentru ca:
-sunt frumoasa
-am parul lung,saten, des ochi caprui-verzi am si cativa pistrui dar imi sta bine cu ei si machiajul poate rezolva asta
-am cam 50 kg, inaltime cam 1 70, 13 ani...credeti ca am sanse sa ajung model/fotomodel?

3.Am o prietena blonda ochi verzi cam 39-40 kg( slaba rau), inaltime 1 59-1 65 cam asa nu prea arata ine la corp si poarta ochelari are tot 13 ani si a spus ca vrea la 14 sau16 ani sa se dupa ca modelling...ce credeti are sanse? dar eu? multumesc funda love struck

Răspuns Câştigător
| ςгเรtเภยкค a răspuns:

Buna 1.Eu cred ca se merita deoarece vei poza, prezenta diverse haine vei calatorii peste tot si se castiga bine
2.Sigur ca ai sanse ai 13 ani, inaltime 1 70 si greutate potrivita pentru un model, te poti duce la o agentie cu prietena ta sau parintii deci eu cred ca poti fiindca ai toate calitatile necesare.
3.Este cam greu ca prietena ta sa fie acceptata la o astfel de inaltime, daca nici la corp nu arata macar bine, totusi daca are 13 ani se poate sa ajuga deoarece se va dezvolta mai mult, cred ca are sanse 50% iar tu 98% sau cred ca 100% deci duceti-va la o agentie si poate va alege dupa cum cred ei... sper ca ti-am fost de ajutor :*

| lSarcastiquel explică (pentru ςгเรtเภยкค):

Mersi mult mi-ai fost de ajutor :*

| ςгเรtเภยкค a răspuns (pentru lSarcastiquel):

Cu placere ma bucur ca te-am ajutat si succes sa auzim de tine peste cativa ani :*

4 răspunsuri:
| RoseOfTheFire a răspuns:

Asta e o reclama sau ce crezi ca ne intereseaza pe noi ca vreti voi sa va faceti fotomodele, faceti ce vreti dar eu zic la varsta ta mai bine mai invata si dupa ajungi si model dar la o varsta mai inaintata sa fi putin mai matura happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Nu.
2. Nu.
3. Nu.