| Tiger7777 a întrebat:

am aproape 15 ani si nu stiu ce sa fac in timpul liber. deoarece sunt in vacanta. Cam fiecare zi din viata mea este: Ma trezesc si stau la PC pana pe la 16, ies cu prietenii pana pe la 22 si iar stau la PC pana pe la 24... as vrea sa reduc din statul la PC si sa fac si altceva in timpul liber, ceva idei?

10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Invata o limba straina pe care nu ai facut-o deloc la scoala, invata un limbaj de programare, desavarseste-ti modul de a lucra in Excel (sunt niste probleme de excel pe net care necesita multa gandire), citeste, fa rebus (nu integrame), fa un sport, mergi la un camin de batrani sau la orfelinat si fa voluntariat (sigur au nevoie de cineva sa ii ajute la curatenie sau la bucatarie 2-3 ore pe zi)

| Juper a răspuns:

Sal mergi cu bicicleta sau BMX-ul daca ai!

| DixieP a răspuns:

Gaseste-ti o activitate care sa iti placa. Eu in timpul liber desenez, dansez, fac sport, origami, produc muzica pe PC si cant la orga. Daca crezi ca nu iti va reusi o activitate, uita-te la tutoriale pe Youtube, iar reusita este garantata!
Daca nu te regasesti in nimic din ce am zis mai sus, încearcă să găsești o ocupatie care sa te relaxeze si sa te faca mai fericit. Nu contează varsta, trebuie sa fii doar ambitios si implicat in ceea ce faci! Succes! big grin

| Jurasim a răspuns:

Tu,nu stii ce sa faci in timpul liber? laughing apai eu ce sa mai zic, bine ca macar te intalnesti cu prietenii, ca la mine programul este: ma scol la 16:00 - 19:00, ma pun la PC pana pe la 5-6 dimineata dupa care ma culc si ma trezesc tot asa pe la 16:00 si iar o iau de la inceput. Deci bucura-te ca tu ai ce face.

| mimimumu a răspuns:

Personal,nu as putea sa iti dau vreun sfat, dar apreciez ca mai exista copii ca tine "as vrea sa reduc din statul la PC"

| Maopiscopulesculeandra a răspuns:

Ai putea sa te apuci de un sport, ce îți place tie(eu fac Karate), iar cu prietenii poți ieși la un picnic, film, poți vizita locuri în care nu ai mai fost, sa te plimbi prin locurile unde nu ai fost din orașul în care ești...

| Unanonimoarecare123 a răspuns:

Cel bine este sa practici un sport sau sa mergi la sala. Este foarte foarte util daca stai atat de mult la PC.

| Iosif_Vlad_1980 a răspuns:

Invata la mate si du-te la olimpiada :p

| AndrewsProblem a răspuns:

De exemplu eu mă uit pe YouTube la un tutorial despre Cum sa-ți faci cărți de joc gen Yu-Gi-Oh sa mă joc cu prietenii, efectiv Îți faci propriul joc e și distractiv, dar îți și ocupa din timp.

| AndrewsProblem a răspuns:

Eu de exemplu mă uit pe YouTube la un tutorial care te învață să iți faci un joc gen Yu-Gi-Oh (TCG), care e distractiv și pentru tine și prieteni, dar și ocupa destul de mult timp