Daca zici ca se uita la tine, sigur te place, si eu fac asta de obicei si faza ca sa te duci la el sa il racoresti, da de inteles ca e la caterinca spus, dar daca nu te placea, nu ar fi spus asta sigur te place, dar sa nu crezi ca te iubeste, doar te place, dupa ce va cunoasteti mai bine (daca o sa o faceti) poate cine stie, intelegi tu ce vreau sa spun pa :*
Nu se intelege ca te place, din comportamentul ui fata de tine si nici nu cred ca ar fi un semn.Dar nu trebuie sa re iei dupa mine pentru ca eu nu pot sti ce e in inima acestui baiat.
Paii` sa stii tu o chestie: Ce este in mintea/inima lui nu are cine sa stie, decat el si Dumnezeu. In ciuda celor intamplate cred este putin probabil sa fie un semn, pentru ca daca te gandesti intens la un lucru il poti visa ( asta teoretic). Dar pe de alta parte, crezand cu tarie in Dumnezeu poti crede 99% ca ar fi un semn (asta cand gandim cu inima). Vei trai si vei vedea pana la urma ce se va intampla. Nu putem vedea viitorul. Sper ca te.am ajutat. :*