| allebwa a întrebat:

Am gasit pe youtube un fel de program haker pe stardoll.Aici va dau linkul sa vedeti si voi:
http://www.mediafire.com/? l0qqzzidwmz
Acolo iti cere usernameul, parola si cati sd sa iti adauge la cont.Parea chiar foarte convingator, dar sunt foarte speriata sa il downloadez, deoarece sunt si limitata cu netul, dar ma tem putin de virusi.Nu stiu ce sa zic, de fapt arata chiar foarte sigur. Voi ce parere aveti? Va rog scrieti-mi repede.Va dau funda si vot! Multumesc!

3 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Tu ai putina minte? Nu vezi ca e facut la misto sa pacaleasca usherii asa ca tine! La ce-i trebuie parola de la id-ul tau? Ca sa nu mai poti face nimic pe aplicatia respectiva! Daca i-ai dat parola si id-ul atunci poti sa-ti iei adio de la aplicatie! Daca vrea sa te ajute (desii ma insel ca ar vrea lucrul asta) atunci sa-ti trimita fisierul sau sa-l urce pe un site de gazduire si sa-ti de-a linkul doar la fisier! Arunca aplicatia cat mai repede! O sa-l scanez eu!

neluL
| neluL a răspuns:

Deci retine de la mine ca de 20 de ani umblu prin pc-uri ca orice program poate fi bun dar nici unul care iti cere parola la un ID! Nici un program de genul asta nu este bun! In afara de virusi nici nu mai poti folosi ID-ul respectiv pentru ca iti schimba parola imediat la el!

| allebwa explică:

Ok, dar nu cred ca intelegi ce vreau sa zic.Nici eu nu am incredere in hackeri(adica cei care iti cer userul si parola), dar acesta e un program.Singurul lucru pe care il poate face rau este sa aduca virusi.Inca nu l-am downloadat, dar nu stiu ce sa zic. Oricum mersi pentru rasp.