Încearcă te trezești cât mai devreme și întreaga dimineață fă cât de multe teme poți.Ca să nu obosești poți să faci pauze atunci când simți nevoia. Dacă ți-e mai ușor, ocupă-te doar de tema de la o anumită materie până o termini sau alternează materiile pentru a nu te obosi.Astfel,îți va rămâne timp suficient restul zilei pentru alte activități. Poți stabili anumite zile în care să te abați de la program și să nu te mai ocupi de niciun fel de teme, dar cum ai precizat că ai mult de scris mai bine ai respecta programul până termini toate temele și atunci ți-ar mai rămâne câteva zile libere la dispoziție în care doar te poți distra. Sper că ți-am fost de ajutor.
Daca vrei sa faci ceva care sa ramina, du-te si fa voluntariat. Cu 50 RON cu care iei 4-5 pungi de bomboane de brad si te duci la niste copii amariti o sa capeti amintiri mai placute decit cu 500 RON sparti in vreun club sau cheltuiti aiurea pe prostii.
Eu de exemplu am facut mancare am dormit si m-am jucat toata ziua pe PS4 deci nu am irosit timpul )
Buna ideealui KodrutZ. Multumirea de a vedea copiii fericiti este de neegalat si de nesters din sufletul tau.
Andreea1027 întreabă:
bog16 întreabă:
anonim_4396 întreabă: