| sergiubuta a întrebat:

Buna TPU am mare nevoie de ajutor. In seara asta am mers cu niste prieteni la cimitir si am inceput sa ne jucam cu o tabla ouija, care am facuto eu din o foaie alba si am folosit un dop de sticla in loc de pahar. Chestia a inceput asa, am pus tabla pe un mormant din piatra si am inceput sa punem intrebari vreo doua minute, dupa care cand a inceput sa se miste vreo 2 centimetri am luat tabla si am luato cu toti la fuga de acolo si dupa ce am iesit din cimitir am distrus tabla. Acum imi e foarte frica ca am facut asta gresit. Va rog sa ma ajutati ca imi e foarte frica

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Hmm, oare ce ar putea misca o simpla foaie in aer liber?

Hmm oare vantul sau vreo fantoma pusa pe glume? Inteligenta maxima

| Oana92 a răspuns:

Te-ai gandit ca dopul ala putea fi miscat de vant? Sau ca e doar imaginatia voastra?

Si care e pasiunea asta a copilasilor de a merge noaptea in cimitir. Am vazut ca si la mine in zona si-a facut obiceiul asta... S-au terminat terasele, parcurile sau scarile de bloc?!?!?!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te inapoi in spitalul 9, ca aia te cauta si tu o arzi prin cimitire.
Pe bune acum, a mai zis cineva, ce obicei e ala sa mergeti prin cimitire? Aveti o pasiune pentru morti, vi se par speciali? Nu mai sunt terase/parcuri/mall-uri/locuri destinate timpului liber decat cimitire noaptea?

| Piticotu_Raul_2001 a răspuns:

Jocul cu tabla ouija are niste reguli 1)se joaca minim 2
2)fiecare sa puna 2 degete pe un colt
3)nimeni sa nu paraseasca jocul pana nu se zica la revedere sau pa si dupa asteptati ca paharul sa se miste la loc in mijloc si de obicei dupa istoria chinei cei ce nu terminau jocul erau arsi pe rug pentru ca cica erau bantuiti si aduceau numai ghinion si moarte in urma lor