| xDontWorryBeHappy a întrebat:

Bună TPU, am nevoie de ajutor sad. Am multe de spus așa ca daca nu vreti sa va pierdeti timpul degeaba nu intrati.Si scuzati greselile de scriere.
Deci nu mai suport și nici nu am unde să mă duc m-am săturat sad maică-mea( daca ii pot spune așa) mi-a citit mai de mult jurnalul pe care acum bineînțeles l-am aruncat, și a descoperit multe lucruri pe care le-am scris ca o idioată oh go on a descoperit că mă tai ( de fapt nici nu ma tai ci doar ma zgâri, mă rog e o poveste lungă, nu ma judecati), și am scris multe prostii acolo majoritatea fiind false, a mai aflat ca am incercat sa fumez și vrea să ma interneze in nu stiu ce spital ca cica sunt nebuna ( si vreau sa va spun ca e beata, ma rog, oarecum e si foarte proa...sta, scuzati-ma) și a spus tuturor asta și bunicii si e cat pe ce sa le spuna și nașilor mei.Acum toti ma vor crede nebuna! Intr-adevar am niste taieturi si mi-ar fi de folos daca stiti cum sa le ascund, am incercat cu fond de ten dar se vad urmele ( da știu, am facut o prostie si merita sa suport consecintele dar ce sa fac sa ma omor crying ). Și mi-a spus maică-mea că ea are drept de viata si de moarte asupra mea si ca daca vrea ma omoara cand vrea cand ea de fapt sta pe banii mei pe care mi-i trimite tata pentru mancare eu ii dau ei pentru tigari oh go on ma simt oribil aș pleca oriunde daca nu as avea scoala m-as duce la bunicul meu care sta in alt oras si gata nu trebuie sa mai suport toate astea crying din Satana nu ma mai scoate imi spune ca fac nu stiu ce incantatii, nu e nebuna? Jur ca nu mai rezist sad si nu mai rezist pana vine tata acasa pe 13dec ( apropo ei sunt divortati și normal am rămas cu tata dar nu mai vine odata hotararea aia finala o astept de 3 ani crying ). M-am saturat de scandal ( asta se intampla doar cand bea) și m am saturat ca toti sa o creada pe ea si eu sa fiu aia nebuna, ce să fac crying? nu mai pot

2 răspunsuri:
| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

| Romeo44 a răspuns:

Imi pare rau de tine, parerea mea este ca mai bine te duci la bunicul tau(te muti si cu scoala acolo), pana vine tatal tau, cand vine tatal tau stai la el, dar pana atunci mai bine stai la bunicul tau.Si faza cu zgariatul mai bine lasate, nu te ajuta cu nimic, la fel si cu fumatul.Iti urez noroc si sper sa ai o viata mai buna.