Este alegerea si viata ei. Probabil ca tine la tine, dar asta nu ii poate influenta alegerile, mai ales ca este vorba de ceva important. Nu fii suparata pe ea si sprijin-o, nu ar avea rost sa fiti certate sau suparata pe ea cand o sa plece si ar fi dificil si sa ii impiedici plecarea.
Nu ai ce face, decizia ii apartine. Urează-i drum bun si intoarcere grabnică... Daca ti la ea, trebuie sa ti si la fericirea ei. Asa a ales, probabil a fost convinsă de cineva. O sa tineti legatura, nu o sa te uite.
Si tatal meu a plecat dar cand eram mai mica si am ascuns cheia sa nu plece.dar toto a plecat...eu zic sa dormi cu mama tascuze asas mia venit..ai putea sa o suni in fiecare zi. abia asteapta sa plece probabil pentru ca e entusziasmata sa plece sa vada sa descopere nu ca sa scape de tine sau ca vreea sa te paraseasca...dar asta e treaba ei
Pana se intorce ea poti sai pregatesi ceva frumos cum ar fi o bratara sau o felicitare
Ar fi frumos dca iai face o bratara a prietenieie acum inite de plecare
Si ii spui,, uh imi iesi cea mai draga persoana si cea mai draguta si nu o spun decat pentru ca suntem prietene. ci pentru ca eu am vrut sa te descopar si uite cea ma aflta" ii dai bratara probabil ca o sa se bucure sau ii dai o icoana sau ceva legat de Italia niste vederi ....mai vezi iti vin tie idei
Si cel mai bine ar fi sa o incurajezi nu sa te superi pe ea ca pleaca...succes
Nu mai conteaza.Acum mi-am dat seama ce fel de persoana este. Oricum ma doare ca pleaca dar asta e viata.
Desi in interiorul tau esti foarte trista ca pleaca de langa tine,incearca pe exterior sa te bucuri pentru ea,deoarece nu mereu ai ocazia de a pleca in afara tarii
incearca sa nu observe ea ca nu vrei sa plece, bucurate pentru ea, se va intoarce si incearca sa tineti legatura
nu o condamna ca se bucura ca pleaca, cum am mai spus, nu mereu ai asemenea ocazie