| PяĬɔhĬηĐεℓ a întrebat:

Am nevoie de voi, de sfaturile dumneavoastra happy. Intrebarea mea este urmatoarea:
Ce pot face prin casa? M-am cam plictisit sa stau pe net.sad Spre rusinea mea eu am doar 10 ani.App eu sunt fata si as dori sa vad ce fac prietenii mei si membrii de pe TPU ziua, cand sunt singuri in casa.Dar, sa nu spuneti sa ma joc cu jucariile ca e de groaza straight face nu mam mai joc de 6ani sau mai bine spus nici nu prea m-am jucat cu ele(nu imi plac)Ceva misto ca faceti si voi ijn casa dar de iesit pe afara ma mai gandesc deci prin casa nu prefer sa ma joc cu jucariile si nici cu jocurile (Monopoly, Nu te supara Frate, Piticot etc) Astept raspunsuri! Va doresc Sarbatori Fericite si un Craciun Minunat si Fericit alaturi de cei dragi! O zi buna! Astept raspunsuriu ofer Fundita! happy

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Craciun fericithappy
10 ani e varsta inocentei si a copilariei..profita de acesti ani din plin, mai tarziu ai putea regreta..sunt atatea lucruri frumoase la varsta asta...fii utila mamei, sunt jocuri online, plimba-te cu o prietena, citeste, deseneaza fa-ti tu viata frumoasa si fii alaturi de cei dragi.
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi si un an nou cu impliniri sufletestihappy

2 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Conquiztador.
Este un joc online de cultura generala.

| AbigailCiobotaru a răspuns (pentru pwp):

Ai putea sa faci ceva creativ,cum ar fi :picteaza o cutie de papuci pe interior cu negru,(de preferat), fa o gaura pe latimea cutiei si decupeaza un dreptunghi mare din capac,picteaza-le astfel incat sa para un cufar, sau orice vrei tu, la sfarsit taie jumatatea unui dosar din plastic si lipeste-o pe in spatele capacului, in locul dreptunghiului decupat si scrie ceva dragut pe ea. Sper sa iti placa, eu am incercat si e super.