Fie ca acum in preajma nasterii Domnului, Dumnezeu sa iti umple sufletul de caldura si de bucurie. ofera mai multa bunatate. uita greselile nevinovate. si nu uita un gand bun si un simplu zambet ajuta ..Craciun Fericit alaturi de cei dragi.
sau Fie ca sarbatorile de anul acesta sa va umple sufletul de bucurie, incredere, speranta si iubire.Iar Mosul sa aduca cele mai dorite si neasteptate cadouri voua si celor apropiati. LA MULTI ANI CU SANATATE!
Mie imi plac, sper ca si tie! :* Sarbatori fericite! :d
Am crezut intotdeauna ca sarbatoarea Craciunului este o perioada buna, iertatoare, caritabila, placuta; este singura perioada a anului cand barbatii si femeile accepta sa-si deschida inimile - Charles Dickens.; Craciunul nu este o perioada, nici un sezon, ci o stare de spirit. Adevaratul spirit al Craciunului inseamna sa pretuiesti pacea si bunavointa, sa oferi, din plin, compasiune - Calvin Coolidge.
Fie ca acum in preajma nasterii Domnului, Dumnezeu sa iti umple sufletul de caldura si de bucurie. ofera mai multa bunatate. uita greselile nevinovate. si nu uita un gand bun si un simplu zambet ajuta ..Craciun Fericit alaturi de cei dragi.
sau Fie ca sarbatorile de anul acesta sa va umple sufletul de bucurie, incredere, speranta si iubire.Iar Mosul sa aduca cele mai dorite si neasteptate cadouri voua si celor apropiati. LA MULTI ANI CU SANATATE!
Mie imi plac, sper ca si tie! :* Sarbatori fericite! :d