Astia ti-au zis pe webkinz. nu pe webkinz jr. stiu ca pe webkinz jr nu se poate doar cu cod ca si eu am incercat
Multumesc pentru raspunsuri dar imi putetu va rog spune unde arata cont de proba? Ca am incarcat sa imi fac dar trebuia sa cumpar jucarir.
Intri pe site si o sa-ti apara log-in si new membrer o sa i-ti apara am cod secret, vreau sa cumpar cod secret sau fa-ti cont de proba.Dai pe fa-ti cont de proba si de aici in colo o sa te ghideze Ms. Birdi(cea care se ocupa de adoptile de pe site).
Http://www.webkinz.com/ro_ro/ cand intri pe pagina asta o sa iti apara new membrer sau membru nou dai click acolo si o sa iti apara am cod secret, vreau sa cumpar cod secret sau fa-ti cont de proba.Dai pe fa-ti cont de proba si de aici in colo o sa te ghideze Ms. Birdi(cea care se ocupa de adoptile de pe site).
Daca nu merge trimite-mi un mesaj in care sa imi zici ce fel de animal vrei si ce nume sa aiba.
Http://webkinzromania.blogz.ro/Primul-blog-b1.htm Daca joci webkinz poti adauga blogul acesta la favorit. Am vorbit cu Adminul si a zis ca o sa publice zilele astea niste conturi si coduri fara stapan. De asemenea el traduce din limba engleza cele mai recente informatii oficiale de pe site-ul webkinz si a spus ca va pune pe blog si sfaturi despre cum sa faci rost de bani fara a juca un joc ( niste modalitati de deblocat sume enorme de kinzcash printr-un program ). Se merita sa intri aici. Eu abia astept sa publice saptamana asta sfaturile de deblocat bani si listele cu aconturi fara stapan. :)
Si eu vreau sa stiu ucm de face cont de proba pe webkinz junior dar din raspunsurile de aici se intelege ca este vorba de webinz normal
Intri pe google si scrii WEBKINZ. apoi dai pe CONT NOU si CONT DE PROBA,acolo trebuie sa-ti alegi animalulu(caine sau pisica), sa iti pui un nume, sa alegi o parola...