| Danyel129 a întrebat:

Buna TPU am o intrebare. Care stie cum sa-mi fac un cont pe Webkinz Jr doar de proba sa stiu cum i?

Răspuns Câştigător
| OliviaLove a răspuns:

Astia ti-au zis pe webkinz. nu pe webkinz jr. stiu ca pe webkinz jr nu se poate doar cu cod ca si eu am incercat

7 răspunsuri:
| Danyel129 explică:

Multumesc pentru raspunsuri dar imi putetu va rog spune unde arata cont de proba? Ca am incarcat sa imi fac dar trebuia sa cumpar jucarir.

| ingerasdragalas a răspuns:

Intri pe site si o sa-ti apara log-in si new membrer o sa i-ti apara am cod secret, vreau sa cumpar cod secret sau fa-ti cont de proba.Dai pe fa-ti cont de proba si de aici in colo o sa te ghideze Ms. Birdi(cea care se ocupa de adoptile de pe site).

| ingerasdragalas a răspuns:

Http://www.webkinz.com/ro_ro/ cand intri pe pagina asta o sa iti apara new membrer sau membru nou dai click acolo si o sa iti apara am cod secret, vreau sa cumpar cod secret sau fa-ti cont de proba.Dai pe fa-ti cont de proba si de aici in colo o sa te ghideze Ms. Birdi(cea care se ocupa de adoptile de pe site).
Daca nu merge trimite-mi un mesaj in care sa imi zici ce fel de animal vrei si ce nume sa aiba.

| KatVonT a răspuns:

Http://webkinzromania.blogz.ro/Primul-blog-b1.htm Daca joci webkinz poti adauga blogul acesta la favorit. Am vorbit cu Adminul si a zis ca o sa publice zilele astea niste conturi si coduri fara stapan. De asemenea el traduce din limba engleza cele mai recente informatii oficiale de pe site-ul webkinz si a spus ca va pune pe blog si sfaturi despre cum sa faci rost de bani fara a juca un joc ( niste modalitati de deblocat sume enorme de kinzcash printr-un program ). Se merita sa intri aici. Eu abia astept sa publice saptamana asta sfaturile de deblocat bani si listele cu aconturi fara stapan. :)

| AnnAD4rK4ng3L a răspuns:

Si eu vreau sa stiu ucm de face cont de proba pe webkinz junior dar din raspunsurile de aici se intelege ca este vorba de webinz normal

| Ioana018 a răspuns:

Da pe membru nou si da cont de broba

| girlgirl_3960 a răspuns:

Intri pe google si scrii WEBKINZ. apoi dai pe CONT NOU si CONT DE PROBA,acolo trebuie sa-ti alegi animalulu(caine sau pisica), sa iti pui un nume, sa alegi o parola...