Daca ai menstruatie este f.normal sa ai cosuri si puncte negre pe fata, si iti recomand sa nu te mai dai cu fond de ten pe fata am avut o fata in scoala care se dadea cu fond de ten pe fata si parca avea cosurile si mai mari asa ca lasa-le pe celelalte colege o sa aiba si le este ceva normal asa ca nu-ti face griji p.s iti recomand pentru nas sa-ti iei de la farmacie un plasture special pentru cosurile negre iar pentru. fata niste lotiuni naturale citeste pe internet
Pai problema e data de pubertate, NU AI CUM SA SCAPI DEFINITIV! Insa poti preveni extinderea lor prin masti sau lotiuni pentru puncte negre(recomand Clearskin)
Am ClearSkin de la Avon si il folosesc de cam 1 luna si nu prea da efect
Cosurile sunt ceva normal. Ai sa scapi singur/a dupa pubertate. Nu recomand sa iei altceva decat sa ti-le spargi si sa ungi cu spirt zona (ca sa nu mai iasa altul).
Buna. Cosurile nu sunt normale. Am facut prostia sa stau pana la 16 ani cu cosuri pe fata...si cand m-am dus acum 3 saptamani la dermatolog a zis ca am facut o prostie acum nu mai am acnee si e ceva mai grav..ma rog...Nu te mai da deloc cu fond de ten! Du-te la un dermatolog. Nu mai astepta. Eu in 2 saptamani am scapat de cosuri.
everyday întreabă: