De ce-ti faci griji in legatura cu asta, ti se pare ceva important?
Si daca sa zicem ca or sa te intrebe cine stie ce, de ce sa iti faci griji in legatura cu raspunsurile?
Pur si simplu raspunde clar si sincer la ce te intreaba, si gata, nu e mare lucru.
Buna! Pai sincer nu ma pot pune in locul lor, caci nu ii cunosc.Dar, am idei generale despre parerea unor prieteni.Cu siguranta intrebarile vor veni diferit,daca e vorba de o fata sau de un baiat.O fata va vrea probabil sa stie mai mult,de genul cum l-ai intalnit,de ce sunteti impreuna, daca chiar il placi, daca si el te place cu adevarat, de ce iti place de el, merge la aceeasi scoala, s.a.Se poate intampla sa iti zica din cele auzite ca nu li se pare o idee buna sa fi impreuna cu el si sa argumenteze.O prietena careia ii pasa mai putin sau are incredere in tine nu pune decat vreo doua intrebari,daca e adevarat ca esti impreuna cu el si inca una.
Un baiat va avea mai mult ca sigur interes mai putin in interogarea ta,care ar consta in afirmarea relatiei si cateva opinii si comentarii despre baiat, in functie de gradul in care il cunosc pe acesta.
De asemenea, este normal ca prietenii sa se bage in treburile prietenilor, caci de aceea se cunosc si se accepta, ca sa aiba dreptul de a pune intrebari.Mai simplu, prietenii tai sunt doar putin curiosi, caci te cunosc si vor sa fie pusi fata in fata cu situatia ta.
Deci mi-am aratat opinia si sper ca te-am ajutat!
Saruta bine?
Are patrtele?
Face sport? Si daca da ce fel?
Daca e romantic?/Daca iti face cadouri?/Daca mai are frati?/La ce scoala e?
Ceva de genu)