| Biaix a întrebat:

Mi-am cumparat un furby si nu ii merge sunetul ce as putea face ca sa il repar?

Răspuns Câştigător
| kittyshor a răspuns:

Eu am luat-o pe vremea cand aveam vreo 6-7 ani... big grin stiu ca se dadeau si la mc donald in happy meal big grin.si nu erau asa smechere...tot dispozitivul era bagat in ea intre vata si buretele din ea big grin.si asa e si acum big grin si ca sa-i schimb bateria trebuie s-o descos big grin nu stiu de care ai tu.dar sunt convinsa ca e tare draguta big grin

9 răspunsuri:
| kittyshor a răspuns:

Pai poate avea orice pana la urma urmei... daca se aude infundat posibil sa fi intrat mizerie la difuzor... daca nu se aude fie difuzorul e ars si trebuie schimbat.fie vine din alta parte happy spor la reparat

| Biaix explică (pentru kittyshor):

Multumes,cred ca va trebui sa-i tai o bucata de blanita si sa-i scot motorasul sa vad ce are.

| kittyshor a răspuns:

Am si eu o furby.a mea nu mai merge de ani de zile... i-am terminat bateria si numai daca o tai i-o pot schimba happy oricum...succes laughing

Dc sa-l tai nu poti sa-l deschizi pur si simplu de la capacelul de la piciaore acolo are bateriile se desface usor cu o surubelnita.

Eu am din acela mare care vorbeste limbi.

| kittyshor a răspuns:

hee hee vezi?! eu am unu mai miculutz. care ii cam prostovan.nu stie multe big grin

| kittyshor a răspuns (pentru Biaix):

big grin mno.nu stiu ce poate avea furby a ta happy oricum. spor la reparat happy

| kittyshor a răspuns (pentru kittyshor):

Mssssssss :*

Npk