| blablablalba a întrebat:

Buna tpu...Am o intrebare:
Mi-am luat un sutien de la takko pentru copii (marimea 170-176 si am 13 ani) si niste colege mi-au zis ca nu o sa imi mai creasca sanii daca port, este adevarat? Ii am putini ascutiti dar cu sutien se vad rotunzi...O sa se faca rotunzi nu?
Please raspundeti la ambele intrebari

XOXO from mry

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu este adevarat. Sutineul nu influenteaza cresterea sanilor, fermitatea lor si nici forma. Asadar: vor creste exact cat esti tu programata genetic si hormonal; nu se vor lasa daca ai grija sa nu fii sedentara si sa-ti pastrezi tonusul muschilor pectorali; nu isi vor schimba forma de la sutien.

9 răspunsuri:
| AndreeaAndree a răspuns:

Nu este adevarat. si eu port sutien si am11

| AndreeaAndree a răspuns:

Nu este adevarat stai linistita. poarta-l

| AndaluziaM a răspuns:

Deah..si eu am auzit ca daca porti sutien la varste fragede nu iti mai cresc sanii dar nu-i adevarat. Referitor la a-2 intrebare nu am cum sa stiu. Sper ca te-am ajutat funda?

| ThinkPink_8731 a răspuns:

rolling on the floor) ce probleme Doamne!
1. nu exista ca nu iti cresc sanii daca porti sutien. nu e adevarat rolling on the floor
2. depinde cat iti cresc
nu ar trebui sa te preocupe intr-atat aceasta problema..esti inca mica..ai timp sa cresti si sa iti pui probleme de acest gen mai tarziu.

| Bєshka a răspuns:

Nu-i adevarat.Te-au mintit.O sa creasca dar cand o sa fi mai mare o sa ai sanii cum sa spun mai lungi si nu rotunzi.Si nu se fac rotunzi daca porti sutien doar o sa para asa.

| Fuchii a răspuns:

: ) Măi nu-ți face probleme că îți vor crește în continuare.Pot să devină în timp ce mai cresc.

| yourgirl a răspuns:

Nu si nu ...nu de sutien depinde daca o sa-ti creasca sinii, depinde de cum tu te dezvoltzi si nici nu se vor rotunji, nu-ti face griji happy funda?

| PinkPanther a răspuns:

Or sa iti creasca si cu sutien, forma nu stiu daca o sa se schimba, vezi si tu cum ii au femeile din familia ta, pe una din ele trebuie sa o mostenesti. Cat despre sutien nu opreste sanii din crestere dar slabeste muschii pectorali, aia care iti tin sanii la locul lor si or sa ti-se lase. Eu am 27 de ani si nu am sanii lasati tocmai pentru ca port sutien foarte rar, iar akte prietene de-ale mele care poarta sutien des, desi sunt mai tinere si au sanii mai mici ca mine ii au foarte lasati

| Adry05 a răspuns:

Buna!
Nu se opresc din crestere, dar daca il porti in exces e posibil ca pe la 30/40 de ani sa ti se lase sanii.
Sper ca te-am ajutat!