| user924849874 a întrebat:

Buna,TPU! Am o intrebare:se presupune ca in jurul datei de 21 mai 2017, va fi un puternic seism, chiar mai puternic decat cel din 1977. Voi ce credeti? Aveti surse sigure? Chiar se va intampla?

Răspuns Câştigător
| Kogaion a răspuns:

Iti spun sigur ca nimeni nu poate anticipa nici macar un seism mic, decat cu cateva ore inainte(daca il anticipeaza si atunci). Nici macar Japonezii care sunt expertii nr1 in lume pe cutremure nu stiu, dar spre deosebire de noi, ei si-au construit/asigurat toate cladirile pentru un viitor mare cutremur.

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nimeni nu are surse sigure si nici motive sa presupuna asa ceva. Probabilitatea de a fi un seism in Romania in data respectiva este egala cu posibilitatea ca acest seism sa fie maine sau peste 10 ani. Nu stim daca se va intampla, vom vedea

Bula
| Bula a răspuns:

Da, e posibil, din cauza prostiilor cumulate.

Răspuns utilizator avertizat
Bula
| Bula a răspuns:

A trecut de mult data de 21 mai 2017, dar cutremurul n-a mai fost.
Astfel ai putut observa ce cutremr poate produce... prostia omeneasca!

Mai crede toate aceste "previziuni" prostesti si raspandeste-le, poate apuci un "cutremur" de palmuire de la cineva tongue
big grin

| vlad1000 a răspuns:

La cat delireaza unii in zilele de azi nu prea as crede acest lucru happy

| Violleta2022 a răspuns:

Surse sigure? La ce te referi?
Cunostinte direct la Dumnezue in cer, sau ce fel de surse sigure?
Nu stiu cine a presupus asta, pentru ca seismologii nu au confirmat nimic.

| johnnny123 a răspuns:

Da, pe 21 mai, la ora 14:31:07 va fi un cutremur de 7.8 grade care va dura 32.2 secunde. În urma acestui cutremur se vor sparge 1.873.621 de glastre si 871.321 de bibelouri.

Iar numerele la urmatoarea extragere loto sunt: 21, 2, 12, 34, 18, 41

| untu a răspuns:

Nu stie nimeni data precisa a marelui cutremur, dar totul depinde de bunul Dumnezeu si cu rugaciunile noastre zilnice de a ne feri de acest mare dezastru iminent! Cine ti-a dat informatia asta? Dl. Marmureanu a zis ca marele cutremur nu il stie nimeni si se preconizeaza ca va avea loc abia peste 40 de ani! pana atunci vor avea loc pe pamant cutremure mici si slabe!