| MariaIoana15 a întrebat:

Am o întrebare și va cer un sfat. Vi se pare ceva grav dacă ascunzi prietenilor tai ca nu faci meditație la ceva? Eu nu prea am încredere in nimeni, și consider ca nu trebuie sa se facă tam-tam pe acest subiect, consider ca sunem suficienți de maturi și nu trebuie sa spunem chiar toate lucrurile pe care le facem. Voi ce ati face in aceasta situație? Mereu le-am spus ca dacă nu le convine, sa nu mai discute cu mine, avem totuși 17 ani, nu 5 ca la grădinița când mergeam.

Răspuns Câştigător
| biwltyad a răspuns:

Chestiile astea tin de viata ta. Nu ai obligatia sa dai explicatii nimanui sau sa ii declari, asa cum nici eu nu iti povestesc ce fac in fiecare minut al zilei. Daca faci meditatii sau nu nu e un detaliu important, tine de performanta ta si nu le afecteaza viata in vreun fel ca sa se simta jigniti pe subiectul asta. Daca o fac, nu sunt prietenii tai, incearca sa te controleze si sa iti fie "parinti" si o astfel de prietenie ajunge usor la abuz emotional.

2 răspunsuri:
| Sn4k3 a răspuns:

Normal ca nu trebuie sa le spui tot ce faci, dar nu vad de ce i-ar afecta faptul ca faci sau nu faci meditatie, e problema ta.

| leapșa a răspuns:

Din moment ce tu nu ai incredere in ei, nu vad de ce le-ai spune ceva la care tu tii. Zi-le ca ai gasit site-uri pe net si ca te-au ajutat mult.