anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare: voi aveti vise? care a fost cel mai ciudat/infricosator/frumos vis pe care l-ati avut? fundita pentru cel mai interesant.

6 răspunsuri:
| cristianorudi7 a răspuns:

Si cu ke plw te ajuta asta p tine, pune in plw intrebari daca pui nu kk+ d-astea

| xXWhisperOfLoveXx a răspuns:

Visele nu se zic iar daca noi iti zicem visele pai o sa visezi si tu noaptea.

| Romancutza a răspuns:

PAi cel mai stanui vis a fost cand bunicul meu a murit, el avea un caine pe care il adora iar intr-o seara l-am visat pe bunicul in lanturi, haine nerge iar cainele lui il musca, era oribil, apoi din cer a venit o matie neagra, s-a asezat pe bunicul si a disparut din vis. Apoi dimineata cand m-am trezit am avut vestea ca bunicul a murit.

| Myuu a răspuns:

Ciudat:eram intr-o lupta cu o vrajitoare impreuna cu colegi mei si ponei cu aripi... laughing
Infricosator:Cineva ma urmarea prin padure cu o funie nail biting
Frumos:Ma intalneam cu baiatul visurilor mele love struck

| L3XxA a răspuns:

Hmm... am avut un vis :d sokantstraight face eram mai mikutza si ma uitam la filmul acela maska cu un om care isi pune o maska pe fata si devine verdelaughing hay ca il stiti voitongue si intr-o noapte l-am visat pe ala cu masca pe fata si mergea pe firele de curent in fata casei a unei vecine de ale mele iar din subsolul vecinei mele a iesit o fata murdara cu fata lasata in jos si hainele albe jegoase ca intr-un film horror si a inceput sa se joake cu un leagan si legana o papusa fara un ochi straight face sincera sa fiu visu a fost si ciudat dar si de speriat unpikbig grin

| Ioana4you_9496 a răspuns:

Cele mai infricosatoare vise pe care le-am avut, au fost atunci cand cadeam in gol de la bloc/de pe scara blocului /din avion etc.