| tiger20 a întrebat:

Am o mare problema,a venit cam asa:

Cand am plecat la scoala,pe drum, am vazut un caine cu blana stralucitoare ca curu gainii, am simtit ca trebuie sa-l urmaresc asa ca am inceput sa il urmaresc pana m-a adus in fata unei colibe de indian dala cu pene de cuc in cap.In coliba era un indian dala negru(optional:cu pete)care mi-o facut o vraje si a aparut un portal,cainele statea langa portal,arunci am inceput sa vomit curcubee,si la indianu ala s-a urcat pe caine si a zburat prin portal. Apoi am intat si eu tot vomitand curcubee,dupa putin m-am oprit, si mi-am dat seama ca eram il alta lumne unde m-am intalnit cu sharone stone, selena biber si alnord segal.Acolo am mancat un mar rosu ca capu chel si am muscat din el.Atunci a aparut un alt portal care m-a dus la scoala, unde am vomitat curcubee pe o colega.Atunci s-a sunat asa ca am plecat acasa, mama mea dat o bomboana:
dupa mi-am facut temele si am facut nani inainte de ora8 ca un baiat cuminte ce sunthappyIntrebarea:Cate degete are un caine?

P.S:TROLL TIMElaughing))))))))))))))))))))))))))))))))))

6 răspunsuri:
| Ashadow a răspuns:

Frate,de ce nu ai postat-o la T/A? Primeai la raspunsuri acolo...

| tiger20 explică (pentru Ashadow):

Sorry,nu mi-am dat seama

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai o imaginatie bogata tongue

| mary4048 a răspuns:

Nu mai multe decat numarul neuronilor care stau lejer in capul tau!laughing)

| Dinamovistul101 a răspuns:

Cred ca nu ai mai multi neuroni decat numarul meu de la adidasi. PS: am piciorul mic laughing

| IngerPazitorr a răspuns:

Prea multe desene animatewinking