| roxcsana20 a întrebat:

Am o mica problema si nu stiu cum sa o rezolv?
Am vreo 3 id-uri de mess si nu ma lasa sa intru. De ce? Mi le-a luat cineva?
Sau sunt sterse? Parola nu am uitat-o. Spuneti-mi cum sa imi schimb parola de la id-uri? Dau funda celui ce imi v-a explica ce se intampla cu id-urile mele.

Răspuns Câştigător
| Aimee_7045 a răspuns:

Tu nu poti intra pe messenger sau pe mail, deci trebuie sa faci ceva alternativ.
La pagina de yahoo messenger, cand introduci id-ul si parola vezi ca scrie jos de tot:
Get a new id messenger
Forget your yahoo messenger?
Aleggi : Forget your yahoo messenger?
Si acolo urmezi pasii lor pentru a schimba parola.doar ca trebuie sa iti amintesti intrebarile de sigurnata pe care le-ai pus cand ai facut contul de messenger.
E posibil totusi sa iti fie blocate de cineva, daca stii ca te-ai certat cu cineva sau cineva ar avea un motiv.
In cazul asta id-ul este blocat doar pentru 48 de ore dupa care se va debloca.
Daca insa ai dat parolele cuiva (oricine ar fi) e posibil sa trebuiasca sa iti iei adio de la elewinking.
Multa baftahappy.

1 răspuns:
| dany_9362 a răspuns:

Pai nu pot sa-ti spun chiar ce se intampla cu id tale dar iti pot spune cum sa schimbi parole da nu cred ca iti va vi de folos din cauza ca tuh nu poti intra in ele oricum eu iti zic cum sa-ti schimbi parolele:la mesenger sus scrie messenger si dai la my account info scrii acolo parola si id si dai my change pasword si incearca sa reinstalezi mesengeruwinking