| MoniStyles a întrebat:

Am o nelamurire. pe metin2hammer. Unde pica armuri + 0? De shaman de preferat, am vazut posedate + 0 si rubin+ 0. Stiu ca otelul pica in padure. Cecelalte nu stiu. Dau funda!

Răspuns Câştigător
| xDr0gs a răspuns:

Buna.In turnul demonilor cred ca in ultima camera. Otele dar pose nu stiu sigur.

4 răspunsuri:
| NextGen a răspuns:

Salut man stiu ca deja ai dat funda dar nu conteaza iti voi spune eu un raspuns compet :

1. Deci armurile +0 in general din astea de lv 0-56 pic la cainii dar nu mai este acel event cand pica niste obiecte si dadeai click dreapta pe ele dar nu cont. pica dar mai greu

2. Otele pica in padurea rosie aluaturi de nimfa, si din astea de lv. 65

3. Deci posedatele, rubinurile si armele de lv. putin mai mare sunt de 2 feluri
1) Modate ca de exemplu la sura ( INT, VIT, STR, Critic, Patrunzator, Viteza Skills, Rez. Sura ) crede-ma sunt Full Mod +STS pe sura si

2. Deci rubinele si posedatele se fac la fierarul legendar in V3 dar acum nu mai este acel event si acum ca sa ai pose si tubin +0 nemod trebuie sa cumperi cu o cartela de 5 Euro de la Orange si de 3 Euro pentru STS.Nu stiu poate o mai aparea evente asemanatoare. Oricum iti urez bafta la joc!

| sergiu90909 a răspuns:

Pai inainte era asa:bateai la caini si iti pica cufere din ele pica otele arme...si te duci la fierarul din valea orcilor si acolo iti evoluezi in pose doar ca-ti trebuie:15 armuri lvl 1+0 15 armuri lvl 15+0 si niste cufere :Sper ca ti-am fost de folos

| XXAll3xx a răspuns:

Eu mai faceam armuri de lv mic in v3 cu inel de teleportare sa incerci inelu de teleportare il gasesti la cufar acolo a bonusuri

| 129Alex129 a răspuns:

Otelul pica in padure dar, celalalte nu cred ca pica sunt luate dupa site find modate nu au cum sa cada. big grin funda?