anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU Am o poveste mai mare daca aveti placerea sa o cititi sa sa-mi spuneti ce credeti as fi recunoscatoare
2 colege de la mine din cls s-au certat, iar eu m-am imprietenit cu una dintre ele.Asa ca am devenit prietena cu ea si cealalta fata s-a imprietenit cu cea mai buna prietena a mea.Acum de cateva zile fosta cea mai buna prietena a mea si fata aceia m-au bagat in seama, au vorbit cu mine insa eu stiu ca fata aceia nu cea mai buna prietena a mea ceailalta nu ma suporta.Ieri m-au intrebat daca vin cu ele in oras si eu am acceptat doar cu scopul sa-mi mai iau si eu ceva din oras si sa vada ca eu una nu am nimic cu ele.Acum prietena mea cea mai buna fata aceia mi-a siz sa nu le cred ca ele mint. Acum eu ce pot sa fac sa-mi cer iertare la cea mai buna prietena a mea ca nu am ascultat-o eu stiind ca cele doua ma vorbesc si alte chesti? Dar pe mine ma inerveaza la cea mai buna prietena a mea ca inca mai e prietena cu un baiat care la randul lui o barfea impreuna cu fosta ei cea mai buna prietena.Si eu l-a randul meu i-am zis sa nu-l creada ca poate iar minte, deci eu ce ar trebui sa fac in continuare? Scuze ca am scris mult, multumesc ca ati citit!

3 răspunsuri:
| Zeflemitoarea a răspuns:

În primul rând, ar trebui să înveţi şi să pui câteva virgule. Tu te-ai dus cu ele, ca să vadă că nu ai nimic cu ele, deşi ele te bârfeau? E clar.

| iGnOrEx a răspuns:

M-am pierdut in cuvintelaughing

| YncubiSS a răspuns:

M.am pierdut pe la jumatate, sorry.