Asa mi s-a intamplat si mie si chiar si acum.Acum prietena mea buna se intelege si cu aialalta si si cu mine ce ma enerveaza.ar fi bine daca i-ai zice ca nu e frumos ce face ea si sa-si caute alta prietena dar daca n-o vrei s-o jignesti poti sa-i spui ca poate sa fie si ea prietena ta dar in nici un caz nu o inlocuieste pe cea veche.bafta
Io cred ca cel mai bine ar fi sa ramai prietena cu cine crezi ca te simti tu mai bine Sau daca se poate sa fi prietena cu amandoua Cel mai bine ar fi sa incerci sa te imprietenesti cu amandoua
E foarte greu sa stii si eu am ceva de genu si de dragul ei am lasat de la mine si inca las si intr-un fel e naspa sa stii dar o sa am o discutie cu ea si eu ma gandesc sa le despart deorece nu o merita. sper daca primesti un raspuns concret sa imi dai si mie cateva idei spor
Buna. Pai depinde cum te iintelegi cu ambele, dar fata aia nu trebuia sa decurca la astfel de comportament pentru a deveni cea mai buna prietena a ta. Aici este numai decizia ta, tu stii cu care dintre ele 2 te intelegi mai bine. Dar poti sa te intelegi foarte bine cu ambele in acelasi timp. baftaa:X
eusebiu27 întreabă:
DaciaRomania întreabă: