anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

BUNA TPU! Am o problema, acum cativa ani o nebuna o ameninta pe vara mea ca o omoara daca mai umbla cu prietenul ei si chesti de astea, faza e ca varamea nici macar nu-l cunoaste pe domnul ala, iar acuma iar au inceput cu mesajele cu injuraturi, ii tot trimite, ce am putea face? am fost la politie am depus declaratie dar ne-au spus ca respectiva e nebuna si ca nu-si pun capul cu ea. Ce solutii ar mai fi?

25 răspunsuri:
| NemNUZ a răspuns:

N-ai vreun prieten mai facut asa care sa ii spuna ca daca mai comenteaza poate ii face o vizita? Acuma o sa primesc report la raspuns laughing. Stai calm/a nu se intampla nimic sunt mult prea multi care se cred,, smecheri,, in Romania, asta e problema.

| Anonimul23 a răspuns (pentru NemNUZ):

Gluma, gluma, dar nu cred ca ti-ar place sa te sune cineva in continua sa-ti spuna sa n-ai parte de nimic bun si sa te bata Dumnezeu si sa vorbeasca cu lumea despre tine. Si plus amenintari.

| NemNUZ a răspuns (pentru Anonimul23):

Eram serios, cu siguranta nu mi-ar placea dar pentru toate este o solutie.

| express11 a răspuns:

Pastreaza mesajele fa reclamatie la politie, arata-le mesajele. poate fi acuzata de hartuire, si amenintarea cu moartea.precis.va fi condamnata.http://www.avocatnet.ro/......asat.html; http://legeaz.net/cod-penal-actualizat-2011/art-193-cpen

| GabrielaIoana a răspuns:

Ignorati-o! Schimbati numarul si evitati sa stati pe unde umbla ea. Nu imi vine sa cred ca politia a spus asta.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Amenintata-i si tu iarna.

| Happyjump a răspuns:

Ignor-o, nu-i mai citi mesajele, amenințați-o si voi chestii de genu'

| draand28 a răspuns:

Nu prea imi vine sa cred ca politia a reactionat asa... In orice caz, eu zic sa o eviti pe cat posibil, sa le zici la prietenii tai din timp ca este cu capu' si ai grija ce spui/faci de fata cu ea, pentru ca poate pur si simplu sa aiba un microfon la ea, tu o amenenti si apoi taie toate amenintariile ei, o lasa decat pe a ta si te da la politie...

| Anonimul23 a răspuns (pentru draand28):

Faza ii ca lucreaza ca secretara la primaria orasului... nu prea te crede lumea.

| draand28 a răspuns (pentru Anonimul23):

Asta-i Romania, n-ai ce-i face...

Stii care-i faza? ca daca o ameninta si eu o prind in fata mea. ii bag mintile-n cap.

| draand28 a răspuns (pentru Anonimul23):

Da, dar daca te vede careva pe strada, si se duce la politie (nevaznd intreaga scena) vei deveni suspect... Totusi nu cred ca-ti face ceva pe spusele unui simplu martor.

Nu-mi caut probleme... dar daca nici politia nu o sa incerce macar sa rezolve voi decurge la masuri care siguar n-o sa-i placa.

| draand28 a răspuns:

L-as ca sunt atatea si atatea cazuri in lume de nebuni(exact de genu asta) care ii apuca un simt spihopat de a face ceea ce indruga.

| dana1407 a răspuns:

Pai daca domnii si doamnele de la politie considera ca e nebuna de ce nu fac un mic efort sa ii gaseasca un loc in vreun spital de psihiatrie? Cat despre nebuna asta, e mai sanatos sa incercati sa o evitati.

| Anonimul23 a răspuns (pentru dana1407):

O eviti cat o eveti dar cand incepe sa spuna pe la cunostinte si pe la toata lumea ca varamea umbla cu sotul ei si chestii de astea. altfel se uita si lumea la tine. si pan la urma nici nu te mai crede

| dana1407 a răspuns (pentru Anonimul23):

Da, adevarul e ca oamenilor le place circul si fac din tantar armasar, mai ales daca nu ii afecteaza pe ei in mod direct. Sotul ei ce zice? si cum a ajuns ea la concluzia ca vara-ta ar fi vinovata? Ati incercat sa purtati o discutie decenta si linistita cu ea?

Cu dansa nu poti avea nici o discutie pentru ca incepe sa fac circ din prima, varamea e speriata va da-ti seama, sa te amentinte cineva pur si simplu si tu nici macar sa nu cunosti. Sotul ei e unul la fel ca ea banuiesc de poate traii cu asa ceva.

| dana1407 a răspuns (pentru Anonimul23):

Urata situatie, in orice caz, nu inteleg reactia politiei, totusi... poate fi acuzata si se pot lua masuri pana se dovedeste ca e nebuna cu "acte in regula". Asa normal ca ea continua sa isi faca de cap daca n-a primit nici macar o atentionare...

Bine asta-i tipic in Romania si daca s-ar intampla sa ti se intample ceva tot tu ai fi devina.

| Miki1999 a răspuns:

Păi să-şi închidă contul de fb, şi să plece din localitate o vreme până se linişteşte nebuna.

| Anonimul23 a răspuns (pentru Miki1999):

Faza e ca au trecut cativa ani de cand nebuna asta si-a facut iluzii.

| Cosmiin_Cosmy_1999 a răspuns:

Da-o-n foc.Amenint-o si tu

| Maryageo12 a răspuns:

Asta e politia. Ei sesizeaza ceva abia dupa ce se intampla ceva grav.

| maria17maria a răspuns:

Incercati sa o evitati. Politia nu va face nimic. Asta e România. Trebuie sane aparam singuri pentru ca nimeni nu o face pentru noi. sad