| 999calin a întrebat:

am o problema:
Am un prieten,Andrei.El este genul ala de prieten caruia ii place sa te sacaie, iar daca el te pune sa faci ceva ce tu nu vrei, el te va obliga sau te va ameninta.Si,pe deasupra ma numeste in toate felurile:idiot,retardat,f***t in gura,cringey,dar eu continui sa fiu prieten cu el,pentru a nu afla parintii lui ce face si a nu ma considera,din nou,o gura-sparta si a ma trata ca un gunoi mai mult decat acum.Iar,daca ma vede uitandu-ma pe Youtube la chestiile care-mi plac(meme-uri,gameplay-uri,etc) imi va zice una din poreclele de mai sus si ma va obliga sa inchid telefonul,daca nu ma v-a batea. Uneori,daca nu fac ce zice el, ma bate.
Apropo, eu nu vin acolo doar pentru el:in fata blocului sau este un parc in care ma intalnesc cu alti prieteni.
Asa ca ce ar trebui sa fac:sa le spun parintilor si sa renunt la prietenii din parcul acela si sa nu mai vin vreodata sau sa raman cu el?

Răspuns Câştigător
| Vlach a răspuns:

Cee? Ala e prieten? De ce il consideri tu asa? E un manipulator,vrea sa detina el controlul,e un "bully",Nu il considera prieten,nu mai sa cu el,ce daca afla parintii lui? Sti ce trebuie sa faci? Mergi la parintii lui si spune-le ca vrei sa vorbesrj cu ei,explica-le ce face si cum vorbeste si spune-le sa nu il bata,ci doar sa il pedepseasca,sau sa vorbeasca cu el,si spune-le si sa nu spuna cine l-a dat de gol,asa nu iti va face nimic,ne stiind ca esti tu,iar daca cumva face vreo aiureala,mergi si spune-le iarasi, sau spune-i dirigentului/dirigintei sau invatatoarei, depinde de clasa in care esti. Repet, acela nu e un prieten, ci un manipulator...

2 răspunsuri:
| Dididiutza a răspuns:

Nui bine sa ramai intr-un asemenea anturaj daca așa face cu tine atunci el nu e prietenul tau, doar te folosește, cați ani ai?

| LawlietL886 a răspuns:

Să nu rămâi cu ciudatul acela pe care tu îl numești prieten. Dacă tot vrei să te vezi cu alți prieteni nu trebuie să stai cu tipul acela. Să nu-l bagi în seamă. Dar dacă te bate ar trebui să le zici părinților tăi.