Pff..pai nu stiu..cred ca voi ati castiga.dar este cam complicat..de ce nu incercai totusi sa va impacati?
Ce proces ma? nu exista infractiunea de "cearta" daca s-a ajuns la amenintari de genul "te omor" atunci e altceva, sau la violente, si nu a fost cazul aici. nu o sa fie niciun proces.
BiuL scuze ca te contrazic dar exista infractiune de cearta, dar i se spune ''Tulburarea linistii publice''. Din cate stiu eu se sanctioneaza cu amenzi.
E infractiunea de "tulburarea linistii publice" nu infractiunea de "cearta" infractiunea "cearta" nu exista in codul penal, cele doua "cuvinte" nu sunt sinonime :p
eu ma cert acasa cu sora mea nu comit nicio absolut infractiune, ma duc in strada si ma apuc sa sparg geamuri ca ma plictisesc, eventual mai si injur, dar nu ma cert cu nimeni, vecinii se panicheaza si suna la politie, cred as putea fi acuzata de tulburarea linistii publice, deci repet cele doua chestiuni nu sunt sinonime.
. Cum ai zis si tu! Nu primesti amenda daca te certi la tine in curte/casa dar daca te certi in strada atunci da. Cearta parintilor mei a fost in strada
In fine. E timpul sa dau un raspuns castigator
Complicate sunt caile domnului...glumesc..pai sa o luam logic. tipul de 18 ani a avut dreptate sa comenteze mai ales ca sora lui a fost lovita cu o prastie.tu ce ai fi facut daca sora ta ar fi lovita cu o prastie? iar la faza cu aavocatul. daca sunt amenintari se poate ajunge si la un proces.dar nu cred ca se va ajunge atit de departe pentru ceva atit de minuscul..cred ca ar fi ok ca toata lumea sa se impace si sa uite toata povestea.iar taicatu sa stea de vb cu fratele tau si sa il puna sa isi ceara scuze la tipa care a lovit-o
Taicameu ia luat prastia la fratemiu si a rupt-o in bucati.
Si nu stiu daca am zis mai sus, dar taicameu l-a trimis de la mine din poarta pe ala de 18, iar apoi a venit cu masa si cu taicasu.
Deci la proces cam cine castiga?
Si inca ceva, fratemiu nici macar nu a nimerito pe sorasa cu prastia, acuma am vb cu fratemiu! Plus ca familia lor e o nesimtita! Si toata lumea ii barfeste
Si inca ceva, parintii lui au inceput sa injure in strigat! Taicameu nu a zis nimic! Doar l-a trimis din poarta noastra!
Din pacate nu merge faza cu impacatu'. Pentru ca ai is niste jeguri de oameni care se cred mari si dusi de acasa.
Pff..pai nu stiu..cred ca voi ati castiga.dar este cam complicat..de ce nu incercai totusi sa va impacati?