Buna! nu trebuie sa te emotionezi.incearca sa vb cu profu tau sa-i spui ca nu esti atat de pregatit sau sa gasesti un motiv ca sa te inteleaga...da in ce clasa esti tu? poate vor fi subiecte usorare.cel putin nu ti pierde curajul!:*
Pai daca ti-a ma idat subiecte si ti s-a parut grele spune-i k sunt grele si ca nu poti merge ca poti lua o nota mica.si eu am fost la olimpiada si stiu km e......cel putin ar trebui sa te duci ca iti va prinde bine la un examen si poti stii ce ti se poate da si cum e!
Buna! Te duci cumva la olimpiada de matematica? Si eu sunt din Piatra Neamt si particip sambata la ea.
De ce sa nu te duci? Fie ca te descurci bine sau rau, asta nu iti va afecta nota de la clasa si nu va schimba modul in care te vad ceilalti. Din contra, e o ocazie buna sa-ti verifici cunostintele, dar si sa te obisnuiesti cu emotiile unui examen(inveti sa lucrezi in conditii de stres si intr-un timp scurt). Iti va prinde bine mai tarziu, si nu pierzi nimic! Nu e ca si cum ai da bac-ul sau examenul de admitere, deci nu ai motive sa te ingrijorezi.
Sunt altii care participa la olimpiade la materii pe care nu le stapanesc deloc, doar pentru a lua un 10 si a-si mari media. Aceia vor esua, si nu tu. Daca esti cat de cat bun la clasa, nu ai de ce sa-ti faci griji. Stii ca nu ai cum sa scapi de frica de concursuri daca nu participi la niciunul.
PS: Daca esti la mate si te hotarasti sa participi, tine minte sa nu te sperii niciodata de subiecte si sa nu lasi foaia alba. Chiar daca nu-ti iese o problema, rezolva macar o parte din ea pentru ca se puncteaza partial. Se aplica si la alte olimpiade. Bafta!
Nici eu nu vreau sa ma duc la locala la romana, pentru ca eu nu le am cu romana.Nu sunt profunda, nu ma pricep.
Incearca sa ii spui ca simti ca nu poti sa te duci, ca mai bine nu te duci decat sa il faci de ras cu nota pe care ai putea-o lua.
Mult succes!
Am fost si inca sunt si eu intr-o astfel de situatie! cel mai bine e sa ai incredere in tine ca oricum nota nu se tree in catalog1chiar daca faci bine, rau nu conteaza! profu te va veda cu ochi buni1pup
Spune-i ca nu poti...nu te simti pregatit, nu crezi ca poti, incerci sa fi optimist, dar nu reusesti.Nici eu nu vreau sa ma duc la locala la romana, pentru ca eu nu le am cu romana.Nu sunt profunda, nu ma pricep.
Incearca sa ii spui ca simti ca nu poti sa te duci, ca mai bine nu te duci decat sa il faci de ras cu nota pe care ai putea-o lua.
Am fost si inca sunt si eu intr-o astfel de situatie! Cel mai bine e sa ai incredere in tine ca oricum nota nu se tree in catalog chiar daca faci bine, rau nu conteaza! Mult succes!
Am avut aceiasi problema cu tine dar dupa ce am ajuns acolo a fost ff simplu si am luat 92 de puncte din 100 si am mers mai departe bafta!
Nu trebuie' sa dai nici o explicatie in fata profului, nu vrei si punct An cazul meu ma ruga toata lumea sa merg la un concurs de canto dar eu nu ma simteam deloc pregatita asa ca pur si simplu i-am refuzat.Nimeni nu poate sa te oblige sa faci ceva ce nu vrei. Daca vor explicati n-au decat sa astepte.
Am fost de 2 ori cu chef 0 am luat ff putin si cu asta basta. nimeni n-a fost dezamagit
Inca ceva:ne-a dat niste subiecte si nici nu stiu da le fac deci spuneti-mi ce sa fac.
Sunt sigura ca daca vrei te poti concentra si sa faci ff bine la olimpiada. Ocolega de-a mea e in aceesi situatie ca tina, dar doamna prof. a spus ca nu conteaza ce rezultat va lua, si sa mearga, daca, cine stie, daca ai face si nu te-ai duce...Nu ti-ar parea rau dupa? Gandeste-te bine, dar eu zic sa mergi, orice vei face, iar daca, spune-i simplu ca nu te simti pregatit.Dar ai incredere in tine si du-te!